Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αστυνομικοί του Ν Πέλλας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας


Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ  είχε την 21 Νοεμβρίου 2019 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Πέλλας  αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ Κων/νο και το μέλος ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Βασίλειο. Κατά την η οππόια πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ,τέθηκαν προς τον κ. Αρχηγό διάφορα ζητήματα –προβλήματα που αφορούν τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Πέλλας.

Από την πλευρά του, ο Κύριος Αρχηγός ανέφερε ότι βρίσκεται πάντα  δίπλα στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και πρόθεση του είναι να επιλύει συνεχώς τα όποια  προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί εδώ και χρόνια.

Επίσης για την υλοποίηση αυτού του στόχου επιθυμεί τη στενή και υγιή συνεργασία με όλους τους φορείς.

Επίσης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για τις πρωτοπόρες δράσεις της Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας για τους επιτυχόντες στης Πανελλήνιες, βραβεύσεις Αστυνομικών κ.λ.π) .

Η Ένωση μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ασφάλεια των πολιτών και θα στηρίζει τα μέλη της και τις οικογένειες τους σε κάθε στιγμή της ζωής τους.  

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
      
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος    

O ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   
ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.