Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η 15η Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση Τοπικών Διοικήσεων του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION –I.P.A], από 22 έως 24 Νοεμβρίου στην πόλη της Καστοριάς , με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών των Τοπικών Διοικήσεων της Χώρας μας , αλλά και αντιπροσωπειών των Εθνικών Τμημάτων άλλων Χωρών.

Την Τοπική Διοίκηση Πέλλας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος, κ. Κων/νος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στην πόλη της Καστοριάς και σε αξιοθέατα της περιοχής, υπό την άψογη επιμέλεια και φιλοξενία της Τοπικής Διοίκησης Καστοριάς,ως διοργανώτριας και  την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας και του Δήμου Καστοριάς. 
Στο Συνέδριο που έλαβε χώρα μεταξύ των αντιπροσώπων κάθε Νομού δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν τρέχοντα θέματα που αφορούν την Ένωση μας. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο τελευταίο Παγκόσμιο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Κροατία, όπου το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα διεκδίκησε και του ανατέθηκε η διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου για το 2021,που θα ενταχθεί στις πανηγυρικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της εθνικής παλιγγενεσίας [1821-2021] , ως επίσης και στην επιτυχία να εκλεγεί ως Παγκόσμιος Αντιπρόεδρος [δεύτερος στην παγκόσμια ιεραρχία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών], ένας έλληνας, ο εξαιρετικός συνάδελφος και καλός φίλος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, κ. Κυριάκος ΚΑΡΚΑΛΗΣ [ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο της Τοπικής μας] ,από την Τοπική Διοίκηση Πειραιά. Οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές Πανελλήνιο Συνέδριο, ανταλλάσσοντας αναμνηστικά δώρα και στέλνοντας  ευχές προς όλα τα μέλη και τους φίλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.-  

SERVO PER AMIKECO
[Υπηρετώ δια της φιλίας]

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ                

Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΕΛΚΟΥ   


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…