Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στη Γουμένισσα η συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Γουμένισσας σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Αξιούπολης σας προσκαλούν στη Γουμένισσα για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης του Διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας εμπορικών συλλόγων κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στο πνευματικό κέντρο Γουμένισσας και ώρα 17.00 μ.μ. 
Μετά την επιτυχημένη συνεδρίαση στη Χάλκη και τη σύμφωνη γνώμη όλων των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας και του Προέδρου μας Φιλιππίδη Παντελή θα φιλοξενήσουμε στο τόπο μας τη συνεδρίαση, στα πλαίσια της εξωστρέφειας και να ηγηθούμε μιας ωραίας φιλοξενίας προς τα μέλη μας. 
Το Διοικητικό συμβούλιο θα διεξαχθεί παρουσία του προέδρου της Ε.Σ.Ε.Ε (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) κ. Καρανίκα Γεώργιου και εκπροσώπων θεσμικών φορέων 

Με εκτίμηση τα Δ.Σ Γουμένισσας και Αξιούπολης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.