Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 κι ώρα 19:00΄, με τα εξής είκοσι δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Αποδοχή επιπλέον χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ ποσού 2.120,00 ευρώ για λειτουργικές δαπάνες σχολείων, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2019.
2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2019.
3. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για την Γ’ τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων του προϋπολογισμού 2019. (έχει σταλεί ηλεκτρονικά η εισήγηση)
4. Έγκριση διοργάνωσης Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
5. Έγκριση διοργάνωσης  εκδήλωσης βράβευσης  αποφοίτων.
6. Επικύρωση ή μη του πρακτικού της από 22-11-2019 συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.
7. Οικονομική ενίσχυση ενδεών.
8. Συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης  Δήμου Σκύδρας για την δημοτική θητεία 2019-2023. 
9. Έγκριση μελέτης και υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στον άξονα προτεραιότητας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ» με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ».
10. Ένταξη του έργου με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΜΠΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΕΙΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου.
11. Έγκριση μελέτης και υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στον άξονα προτεραιότητας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ» με τίτλο «ΕΚΠΟΝΗΣΗ  ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».
12. Ένταξη του έργου  με τίτλο «ΕΚΠΟΝΗΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου.
13. Έγκριση προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών. (έχει σταλεί ηλεκτρονικά η εισήγηση)
14. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια υπόγειου κάδου.
15. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια χλοοτάπητα για το Δημοτικό Στάδιο Σκύδρας.
16. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής για την προμήθεια αστικού εξοπλισμού τεσσάρων παιδικών χαρών Δήμου Σκύδρας.
17. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΤΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΛΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».
18. Έγκριση 2ης παράτασης της 2ης τμηματικής προθεσμίας περαίωσης των εργασιών με αναθεώρηση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».
19. Έγκριση του προϋπολογισμού 2020 του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΦΑΚΠΠ . (έχει σταλεί ηλεκτρονικά η εισήγηση)
20. Έγκριση για την εκποίηση ξυλείας με δημοπρασία στην θέση ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ της Τ.Κ. Ριζού.
21. Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για κοπή δέντρου στην Τ.Κ. Ριζού
22. Έγκριση για την δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση του δημοτικού γηπέδου Ριζού στο σωματείο ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ 2018 για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…