Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ισπανία: Κατάσχεσαν υποβρύχιο με τρεις τόνους κοκαΐνης


Οι ισπανικές αρχές κατάφεραν να κατασχέσουν ένα υποβρύχιο πλοίο, μήκους 20 μέτρων, εντός του οποίου υπήρχαν τρεις τόνοι κοκαΐνης. Υπό κράτηση δύο άτομα. Ένα υποβρύχιο, το οποίο
μετέφερε τρεις τόνους κοκαΐνης, κατάσχεσαν οι ισπανικές αρχές, κοντά στις ακτές της Γαλικίας.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο «LaSexta TV», το - 20 μέτρων - υποβρύχιο είχε μόλις φθάσει από τη νότια Αμερική και βρισκόταν σε μικρή απόσταση από την πόλη Ποντεβέντρα.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, μάλιστα, το πλήρωμα επιχείρησε να βουλιάξει επίτηδες το σκάφος, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι κατάφεραν να ξεφορτωθούν μέρος του εμπορεύματος.
Οι αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση δύο μέλη του πληρώματος, ενώ εξετάζουν την εμπλοκή ακόμη ενός ατόμου.
Την ίδια ώρα, η ισπανική εφημερίδα «El Pais» μετέδωσε ότι το πλοίο έφθασε από την Κολομβία και τα μέλη του πληρώματος ήταν από το Εκουαδόρ.
Από την πλευρά της, η τοπική εφημερίδα «La Voz de Galicia» ισχυρίστηκε ότι το υποβρύχιο ξεκίνησε το ταξίδι του από την Πορτογαλία και όχι από τη νότια Αμερική.

Πηγή: limenikanea.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.