Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε φάση υλοποίησης το έργο ύδρευσης της Παναγίτσας


Με ιδιαιτέρως γρήγορους ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εργασίες για την οριστική αποκατάσταση του προβλήματος της ύδρευσης της Παναγίτσας από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Έδεσσας. 
Το μέχρι τώρα γνωστό πρόβλημα της ποιότητας του νερού της Παναγίτσας με την παρουσία αρσενικού, το οποίο έχει ήδη επιλυθεί με την απομόνωση της προβληματικής πηγής, επιλύεται οριστικά και σε ότι αφορά στην ποσότητα του νερού που διοχετεύεται στο δίκτυο του χωριού. Φυσικά η ΔΕΥΑ Έδεσσας παρακολουθούσε και παρακολουθεί συνεχώς την ποιότητα του νερού από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του ζητήματος, ενώ ταυτόχρονα ωρίμασε το έργο για την οριστική του επίλυση. Το έργο κατασκευάζεται σήμερα χρηματοδοτούμενο από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας, με αρχικό προϋπολογισμό 300.000€. 
Το αποτέλεσμα αυτών των εργασιών θα είναι η επίλυση του χρόνιου προβλήματος της ύδρευσης, η βελτίωση της ποιότητας του νερού και η απομάκρυνση κάθε πιθανού κινδύνου για την υγεία των πολιτών.

Γραφείο Τύπου
Δήμου ΈδεσσαςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…