Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eκπαιδευτικές επισκέψεις – πρακτική άσκηση Νέων Γεωργών ΕΛΓΟ "Δήμητρα" Σκύδρας (φωτο)



Συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και απόλυτη επιτυχία οι εκπαιδευτικές επισκέψεις – πρακτική άσκηση που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας στην «ΑΕΙΦΟΡΙΑ ΠΕΛΛΑΣ» εργαστήριο εδαφολογίας που βρίσκονται στο Ριζάρι Έδεσσας.

Από τις 19-11-2019 και ημέρα Τρίτη έως τις 26-11-2019 και ημέρα Τρίτη, 150 Νέοι Γεωργοί των προγραμμάτων κατάρτισης με κωδικούς:040,041,042,043,044,045 στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις» ενημερώθηκαν για την αναγκαιότητα των εδαφολογικών αναλύσεων και της φυλλοδιαγνωστικής, καθώς και για την συμβολή των θρεπτικών στοιχείων στην σωστή ανάπτυξη των φυτών και στην ποιότητα της παραγωγής.

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας ευχαριστεί το γεωτεχνικό προσωπικό του εδαφολογικού εργαστηρίου για την αναλυτική, έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των Νέων Γεωργών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.