Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεά λεωφορείου από την εταιρία ΤΑP για μεταφορά ΑμΕΑ στην ΔΗΚΕΔ Έδεσσας


Προχώρησαν οι διαδικασίες για την προμήθεια μικρού λεωφορείου, που θα αποτελέσει δωρεά της εταιρίας ΤΑΡ A.G. Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου, σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, προς τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ).
Η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ, κα. Νατάσα Ιατρίδου, υπέγραψε το Μνημόνιο Συναντίληψης και πολύ γρήγορα αναμένεται η παραλαβή του λεωφορείου, τύπου Mercedes Benz Sprinter Transfer 45, που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες μετακίνησης των ωφελουμένων των δομών της ΔΗΚΕΔΕ και ειδικότερα των ατόμων με αναπηρία του «Ορίζοντα».
Η Νατάσα Ιατρίδου σε δήλωσή της ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΤΑΡ A.G. Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, τονίζοντας ότι «Η στήριξη των κοινωνικών σκοπών της ΔΗΚΕΔΕ είναι μία ουσιαστική στήριξη των ανθρώπων, στους οποίους παρέχουμε πολύτιμες υπηρεσίες. Τα άτομα με αναπηρία του «Ορίζοντα» είναι για μας μία μεγάλη οικογένεια και θέλουμε να τους παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια. Το καινούριο λεωφορείο θα βελτιώσει σημαντικά τις υπηρεσίες μας προς τα μέλη αυτής της μεγάλης οικογένειας και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια». 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.