Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Έδεσσα & η Πέλλα με το Καϊμακτσαλάν θα είναι στην έκθεση PHILOXENIA στην Θεσ/νικη


Την Παρασκευή ξεκινά η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού και ο  Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στην φετινή έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης (8-10 Νοεμβρίου) προβάλλοντας τα αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Πέλλας. Η εκθεσιακή συμμετοχή της Έδεσσας οργανώνεται μέσα από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας.

Με την συμμετοχή  ο προορισμός  Έδεσσα & Ορεινή Πέλλα οργανώνεται καλύτερα με τρόπο ώστε τα περισσότερα οφέλη να γυρνούν στην τοπική κοινωνία, να διευκολύνεται η επιχειρηματικότητα, η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητα. Κοινός στόχος είναι ο 12μηνος θεματικός τουρισμός μέσα από τον συνδυασμό υπηρεσιών από όλους μας ώστε η παραμονή τους στον τόπο μας να μείνει ως αξέχαστη και μοναδική εμπειρία.

Πληροφορίες στο Κέντρο Πληροφόρησης Έδεσσας 2381020300 Καθημερινά και ΣΒΚ 10πμ-4μμ / Υπεύθυνος Συμμετοχής για την Έκθεση είναι ο Ευάγγελος Κυριακού μαζί με στελέχη και εθελοντές του τμήματος Πολιτιστικού Τουρισμού και Περιβάλλοντος της Δημοτικής Επιχείρησης Έδεσσας.

Photo & Text : FB Edessa Tourist Information Center

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.