Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντές της Ομάδας «Αλληλεγγύη στους Πρόσφυγες» από τα Γιαννιτσά, στα «Πέριξ» της TV100


Εικοσιπέντε εθελοντές από τα Γιαννιτσά και τα περίχωρά τους, ευαισθητοποιημένοι απέναντι στον συνάνθρωπο, ξεκίνησαν το ταξίδι της προσφοράς με τη συγκρότηση της ομάδας "Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες", όταν προέκυψε η ανθρωπιστική κρίση στην Ειδομένη. 
Έκτοτε συνεχίζουν να μαγειρεύουν -με δικές τους δαπάνες- περί τις 400 μερίδες φαγητού που διανέμουν κάθε 15 μέρες σε πρόσφυγες και αστέγους της Θεσσαλονίκης. 
"Κάνουμε το αυτονόητο για τους εαυτούς μας. Συμπαραστεκόμαστε σε όσους έχουν ανάγκη", υπογράμμισαν στα "Πέριξ" της TV100 τα μέλη της ομάδας Φιφή Χατζηκαλινικίδου και Χρήστος Σαχπατζίδης, αφού επισήμαναν ότι δεν είναι ΜΚΟ, απλά λειτουργούν ως άνθρωποι.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ!!!ΕΝΩ ΑΝ 15 ΑΤΟΜΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύγε! Αυτές είναι οι προσπάθειες που πρέπει να προβάλλονται ως υπόδειγμα για όλους εμάς που είμαστε αραχτοί σπιτάκι μας και κρίνουμε εκ του ασφαλούς αυτούς που τολμάνε να υψώσουν το ανάστημα τους πάνω από το μέσο όρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΛΟΙ Τ 80% ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Κ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Π ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΙΑ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΕΕΣ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΦΟΝΤΑΜΕΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ;

      Διαγραφή
    2. Για να κάνεις μια καλή πράξη υπάρχει μόνο ένας λόγος, η συνείδηση σου. Για να μην κάνεις μια καλή πράξη υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι. Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι.Μπραβο τους

      Διαγραφή
  6. Μπράβο τους!!!
    Δεν υπάρχουν μόνο απάνθρωποι που ψήνουν και τρώνε εσκεμμένα δίπλα στους καταρεγμενους. Κουρασμένα αϋπνα και πεινασμένα παιδακια να μυρίζουν ότι ψήνουν τα ανθρωπάκια απ εξω και να μην μπορούν να φανε.
    Υπαρχουν και οι άλλοι,οι καλοκαρδοι που καταλαβαίνουν τι σημαίνει να σε διώχνουν απ τον τόπο σου, να μην έχεις πατρίδα, σπίτι, ζεστασιά και φαγητό γιατί έτσι επέλεξαν άλλοι.
    Χίλια μπράβο στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.