Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Παράταση μέχρι τις 04 Μάϊου 2020 για την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων του κτηματολογίου περιοχών της Πέλλας


«Αποδεκτό το αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών από την ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. για παράταση των δηλώσεων». 

Μετά από αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. κ. Δημήτρη Σταθάκη, ζητώντας να δοθεί παράταση στην προθεσμία για την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων και για την κατάθεση των αιτήσεων διόρθωσης σφαλμάτων που αφορούν στις  υπό κτηματογράφηση περιοχές των προκαποδιστριακών Δήμων/Κοινοτήτων: α) Αγίου Λουκά, Αγροσυκέας, Αθύρων, Ακρολίμνης, Αμπελειών, Αξού, Αραβησσού, Αχλαδοχωρίου, Γαλατάδων, Γιαννιτσών, Δάφνης (Πρώην Κοινότητα Αγ. Γεωργίου), Δροσερού, Δυτικού, Εσωβάλτων, Καρυωτίσσης, Κρύας Βρύσης, Λάκκας, Λιπαρού, Μελισσίου, Μυλοτόπου, Νέας Πέλλης, Παλαιού Μυλοτόπου, Παλαιφύτου, Πέλλης, Πλαγιαρίου, Ραχώνας και Τριφυλλιού (Γυψοχωρίου) του καλλικρατικού Δήμου Πέλλας και β) Ανύδρου, Αρσενίου, Άσπρου, Δάφνης (Πρώην Κοινότητα Δάφνης), Καλής, Καλλιπόλεως, Καλυβιών, Κρανέας, Μανδάλου, Πετραίας, Προφήτου Ηλιου και Σκύδρας του καλλικρατικού Δήμου Σκύδρας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Σε απάντηση του ανωτέρου αιτήματος ο Πρόεδρος της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. ενημέρωσε τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι η Διοίκηση του Οργανισμού προσανατολίζεται στην ικανοποίηση του αιτήματος. Υπογράμμισε ωστόσο ότι η επικύρωση της απόφασης θα πρέπει να γίνει από το Δ.Σ. του οργανισμού, το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει στις 19/12.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.