Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Άμεσα η πληρωμή του 10% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ


Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον νέο Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης ζήτησε την άμεση καταβολή του υπολειπόμενου 10% των αποζημιώσεων του 2018. Ο Πρόεδρος αναγνώρισε ότι πράγματι υπήρξε καθυστέρηση, η οποία οφείλεται στην αλλαγή της διοίκησης και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ο ΕΛΓΑ θα προχωρήσει στην πληρωμή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ΠΕΡΑΣΕ 1.ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΣ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια παντελακη μου Τα ίδια παντελή μου! Στα χνάρια του σηφακη και στη συνέχεια ακολούθουσε η Τζάκρη. Για να δούμε ποιος θα ακολουθήσει βουλευτης της νοδουλας και μάλιστα για ευτελή, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην μας δώσουν το 10%.Θα σε παραδεχτώ μόνο αν πείσεις τον ελγα να πληρώσει τώρα τις χαλαζόπτωσεις χωρις δοσεις ,,δηλαδή μια και έξω... Δηλαδή ρε Διονύση τον πήρες εχθές για χρόνια πολλά και τον ρώτησες και σου ειπε Ο.Κ και συ φραπέ δέλτιο.Ποτε θα καταλάβετε ότι ολοι σας είστε ψώνια και δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε όλους.Επιτέλους πια! Καρατζοβα παρακαλώ να περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατηγορουσαμε τον συριζα( και καλως καναμε) και εσεις ρε Διονυση τα ιδια? Σας στηριξαμε για να μας στηριζετε. Ουτε το υπολοιπο ειδαμε,ουτε απο τις νεες ζημιες ακουγεται τιποτα. Σας βλεπω να μας δινεται τις ζημιες του 2019 σε 6 δοσεις,και καηκατε μετα,και εσυ και ο Καρασμανης και ο Βασιλειαδης.
    Ο Βοριδης ακουσατε τι ειπε για το εμπαργκο? Αργησε λεει η προηγουμενη κυβερνηση ,και τωρα δεν μπορει να κανει τιποτα. Που τα πουλας αυτα ρε Βοριδη? Δεν μασαει ο λαος ρε! Σε στηριξαμε για μια τελευταια φορα και ειμαστε και ειστε τυχεροι που τα σκατωσαν οι αριστεροι. Μονο γι αυτο βγηκες. Την επομενοι φορα Βοριδη και λοιποι, δεν θα ειστε τυχεροι. Θα χασετε βλεπεις τους αγροτες που σας ψηφιζουν.
    Ετσι παει αυτο. Οι δημοσιοι υπαλληλοι βγαζουν πασοκ και συριζα,και αγροτες νεα δημοκρατια. Χωρις αγροτες,θα αλλαξετε και εσεις ονομα οπως το πασοκ. Ξυπνηστε. Δωστε μας τα δικαιως ωφειλουμενα στην ωρα τους. Και σταματηστε τα επιδοματα στους τεμπεληδες που για να τα δικαιωθουν δηλωνουν 4 μελη οικογενειας απο μια κατοικια συγγενων γιαγιαδων αδερφων για να πληρουν προυποθεσεις και αλλα τετοια τερτιπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βορίδη και κυριοι βουλευτές της Ν.Δ.μην τους πιστεύετε!!! Μια ζωή δήθεν εκβιασμούς και κλάψα είναι!!!Πάλι Ν. Δ θα ψηφίσουν οι ζήτουλες!!!

      Διαγραφή

  4. Κριμα που σας πιστεψαμε.Τον αγροτη τον εχετε γραμμενο αλλα θα το πληρωσετε οπως το πληρωσαν και οι προηγουμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιους πίστεψες ρε φίλε; Αυτούς που σε δούλευαν και σε έκλεβαν 40 χρόνια;;; χαχαχα είστε για λύπηση πραγματικά

      Διαγραφή
  5. Τα ίδια παντελακη μου Τα ίδια παντελή μου! Στα χνάρια του σηφακη και στη συνέχεια ακολούθουσε η Τζάκρη. Για να δούμε ποιος θα ακολουθήσει βουλευτης της νοδουλας και μάλιστα για ευτελή, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην μας δώσουν το 10%.Θα σε παραδεχτώ μόνο αν πείσεις τον ελγα να πληρώσει τώρα τις χαλαζόπτωσεις χωρις δοσεις ,,δηλαδή μια και έξω...Δηλαδη ρε Διονύση τον πήρες εχθές για χρόνια πολλά και τον ρώτησες και σου ειπε Ο.Κ και συ φραπέ δέλτιο. Ποτε θα καταλάβετε ότι ολοι σας είστε ψώνια και δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε όλους. Επιτέλους πια! Καρατζοβα παρακαλώ να περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολλά υποσχεθηκαν πριν βγουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του νομου.τουλάχιστον δώστε το εμπάργκο αμμεσα.οι τραπεζες,οι γεωπονοι,ο εφκα καθε μηνα,ολοι πιέζουν.πως θα ζήσουμε με 0,18€ που πληθωθηκαμε στο ροδακινο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταμενικη την πεμπτη εχει συμβουλιο ο ελγα ουτε αυτο το ηξερες αρα παμε για ενα 10 ημερο το λιγοτερο αυτο εινα το αμεσα ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άξιος!!! Εσένα θέλουμε έτσι προχώρα καλά το πάτε όλο ευθεία στην έξοδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πσεα που είναι;;; ίδια ασφάλεια πληρώνουμε στον ελγα.... Τρία χρόνια με ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων κσι αδθαφιαφορειτε κύριοι...... Εδώ σας θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.