Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

150 Νέοι Γεωργοί της Πέλλας στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης παραγωγών «Α.Σ.Κ Φλαμουριάς» (φωτο)


Οι δραστηριότητες και τα επιχειρησιακά προγράμματα των αναγνωρισμένων οργανώσεων παραγωγών, τα προβλήματα και οι προοπτικές διάθεσης των αγροτικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας καθώς και οι διαδικασίες πιστοποίησης αποτέλεσαν τα κύρια αντικείμενα της κατάρτισης των Νέων Γεωργών  κατά την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της οργάνωσης παραγωγών «Α.Σ.Κ Φλαμουριάς», στα πλαίσια των προγραμμάτων εκπαίδευσης που υλοποιεί ο ΕΛ.Γ.Ο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας .

Οι 150 Νέοι Γεωργοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τον τρόπο διαμόρφωσης των τιμών στην παγκόσμια αγορά, για την ορθολογική χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων καθώς και για τα υπολείμματα στα αγροτικά προϊόντα. Το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα μεγάλο τόσο για τις διαδικασίες πωλήσεων, τις εμπορικές συμφωνίες και τις εξαγωγές των οπωροκηπευτικών εντός και εκτός ΕΕ, όσο και για την  φυτοπροστασία και τις καλλιεργητικές τεχνικές που πρέπει να εφαρμόζονται.

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας καθώς και οι Ν. Αγρότες των προγραμμάτων κατάρτισης με κωδικούς 040,041,042,043,044,045 στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο: «« Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις ».  ευχαριστούν θερμά την διοίκηση και το προσωπικό του Α.Σ.Κ.Φλαμουριάς  για την λεπτομερή, έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…