Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προκήρυξη για μια (1) θέση ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας γνωστοποίησε την πλήρωση μιας [1] θέσης μετακλητού υπαλλήλου «Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου Αλμωπίας» με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου .
Η επιλογή του προσώπου που θα προσληφθεί για την πλήρωση της παραπάνω θέσης θα γίνει από τον Δήμαρχο Αλμωπίας , οποίος είναι και το αρμόδιο όργανο για την πρόσληψη .

Για την πλήρωση της θέσης απαιτούνται

A) Tα γενικά προσόντα διορισμού, για την απόδειξη των οποίων απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στις παραπάνω αναφερόμενες σχετικές διατάξεις και τα οποία είναι: 
 -Να μην έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα ή να έχει τεθεί υπό δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με την ανωτέρω θέση,
-Προκειμένου περί ανδρών, να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές,
- Να έχει υγεία και φυσική καταλληλότητα,


 B) Tα παρακάτω τυπικά προσόντα διορισμού:
 1. α) Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας και
β) γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών
φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου.
 2. Να έχει επαρκή εμπειρία ή επαγγελματική εξειδίκευση σε αυτοδιοικητικά θέματα ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβληθούν στο Δήμο Αλμωπίας μέσα σε προθεσμία δέκα [10] ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης .
Τα καθήκοντα του προσώπου που θα προσληφθεί για την πλήρωση της παραπάνω θέσης είναι:

Διεξάγει κοινωνικές έρευνες, σχεδιάζει, εισηγείται και μεριμνά για την εφαρμογή κοινωνικών πολιτικών
Η πρόσληψη και εργασιακή σύμβαση καθώς και οι αποδοχές αυτού που θα προσληφθεί διέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007,όπως αυτές ισχύουν σήμερα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα τηλέφωνα
2384350206 & 2384350282. 
Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την επόμενη της δημοσίευσής της σε τοπική εφημερίδα, ήτοι την Πέμπτη 12/12

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. ΜΈΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
  (ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΙΜΑ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν ήθελε τον μπινο δε θα έβγαζε θέση με κριτήρια το απολυτιριο λυκείου. Θα ζητούσε περισσότερα. Για άλλον - άλλη θα είναι η θέση. Περιμένουμε να δούμε.

   Διαγραφή
  2. Μόνο φωτογραφία της δεν αναρτήθηκε..

   Διαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…