Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών διοργανώνει την 4η διακρατική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος: Erasmus+ KA2 "Σχολική Διαμεσολάβηση – Μαθητές Ηγέτες"

Το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών από τις 1/12-7/12 διοργανώνει την 4η διακρατική συνάντηση του Ευρωπαϊκού προγράμματος (Συμπράξεις για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών, Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης):
Erasmus+ KA2 “ Σχολική Διαμεσολάβηση – Μαθητές Ηγέτες ” , στο οποίο το σχολείο μας συμμετέχει

Οι φορείς που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα είναι σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 6 Ευρωπαϊκές χώρες : Ελλάδα, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία.

Τους εταίρους μας θα υποδεχτούν ο δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Τζαμτζής Το επιμορφωτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις προσομοιώσεων Σχολικών Διαμεσολαβήσεων από τους μαθητές Διαμεσολαβητές της κάθε χώρας, συζητήσεις σχετικά με την εμπειρία των μαθητών από την εκπαίδευσή τους στο θεσμό της Σχολικής Διαμεσολάβησης και πολιτιστικές επισκέψεις στα μνημεία της πόλης μας, στο μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, στο Βαρόσι της Έδεσσας και στο Λουτράκι της Αριδαίας, στο Λευκό Πύργο, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου και στο ναό του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και στο Μουσείο της Βεργίνας στο πλαίσιο της προσέγγισης των Ευρωπαίων εταίρων μας με τον πολιτισμό της Μακεδονίας μας.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ
Βασιλειάδης Αντώνης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.