Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η 2η εκδήλωση Οινοτουρισμού στη Γουμένισσα Κιλκίς (φωτο)



Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η 2η εκδήλωση Οινοτουρισμού (VIVA VINO Π.Ε. Κιλκίς) INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme του έργου TERRA VINO που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας. 
Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Αναστάσιος Ζαφειρίδης Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών, ο δρ. Στάυρος Καλογιάννης αν. καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας, ο κ. Σπύρος Αβδημιώτης επ. καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και ο κ. Γιώργος Παλησίδης Chef. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής οινοπαραγωγής και η ανάπτυξη της οινοτουριστικής βιομηχανίας. 
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο δήμαρχος Παιονίας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γουμένισσας, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, οινοπαραγωγοί και πολίτες.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.