Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Αναβολή της δίκης του 61χρονου που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 4χρονη σε χωριό της Σκύδρας


Σε αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του 61χρονου από χωριό της Σκύδρας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 4χρονο κορίτσι και επρόκειτο σήμερα να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στα Γιαννιτσά. Η πλευρά του κατηγορουμένου έκανε χρήση του δικονομικού της δικαιώματος για αναβολή μετά από τη χθεσινή εισαγωγή του σε νοσοκομείο από ξαφνική ασθένεια (κοιλιακό άλγος).
Μετά την ανακοίνωση της αναβολής κύκλοι της οικογένειας σήμερα το πρωί, έξω από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών εξέφραζαν «την λύπη και την αγανάκτησή τους για την ξαφνική ασθένεια» του κατηγορουμένου και την εισαγωγή του χθες το βράδυ στο νοσοκομείο. 


Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης είπε στην Η.Ε. karatzova.com: «Η αντίδικη πλευρά έκανε χρήση του δικονομικού δικαιώματός της για αναβολή μετά την ξαφνική εισαγωγή του κατηγορουμένου χθες το βράδυ στο νοσοκομείο. Σεβόμαστε την απόφαση και αναμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί πρόκειται για την ψυχή ενός παιδιού».
Η υπόθεση, τα στοιχεία της οποίας είχαν προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2018 μετά από καταγγελία των γονέων του μικρού κοριτσιού. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι, που σήμερα είναι επτά ετών, έχει ισχυριστεί πως η ασέλγεια από τον ηλικιωμένο είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4,5 ετών.

Στα τέλη του Αυγούστου 2018 ο αρμόδιος Εισαγγελέας παρέπεμψε σε κύρια ανάκριση τον ηλικιωμένο ο οποίος είχε επικαλεστεί σοβαρά προβλήματα υγείας και για αυτό είχε καθυστερήσει η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης.
Κατά τα όσα έχει υποστηρίξει το επτάχρονο κοριτσάκι και με πληροφορίες από τον πραγματογνώμονα που το εξέτασε, ο 61χρονος προσέλκυε με δώρα – όπως κάποιο γλύκισμα ή φρουτοχυμό – το ανήλικο κοριτσάκι το οποίο πήγαινε στο σπίτι του αλλά δεν είχε μιλήσει μέχρι τότε στους γονείς του, γιατί φοβόταν.
Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είναι γείτονας του παππού και της γιαγιάς του εξάχρονου κοριτσιού, με τα σπίτια τους να απέχουν μόλις 20 μέτρα.
Θυμίζουμε ότι ο κατηγορούμενος άνδρας όταν έμαθε ότι το κοριτσάκι μίλησε στους γονείς του και οι τελευταίοι τον κατήγγειλαν στην αστυνομία προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πίνοντας φυτοφάρμακα.
Η Εισαγγελία της Έδεσσας του άσκησε ποινική δίωξη και μετά από συμφωνία της εισαγγελέως με την ανακρίτρια είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.