Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών στην 9η Παραμυθούπολη με ένα δωδεκάεδρο σπιτάκι!


Ένα... δωδεκάεδρο σπιτάκι κατασκευάστηκε και στήθηκε μπροστά στο Πολύκεντρο από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών, στο πλαίσιο της λειτουργίας της 9ης Παραμυθούπολης του δήμου Πέλλας.
"Είχαμε μία ιδέα και με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας και το μεράκι του Κώστα (Kostas Tsartsarakis) τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα, έγινε πραγματικότητα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό!", επισημαίνουν διαδικτυακά τα μέλη της Ομάδας και προσθέτουν: "Έχουμε κατασκευάσει ένα κανονικό δωδεκάεδρο το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε ως σπιτάκι στην Παραμυθούπολη. Έχει ήδη στηθεί μπροστά στο Πολύκεντρο. 
Θα είμαστε το τετραήμερο Παρασκευή 27/12, Σάββατο 28/12, Κυριακή 29/12 και Δευτέρα 30/12 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, όπου θα ενημερώνουμε για την Ομάδα και τις δράσεις της καθώς και θα διαθέτουμε, όπως και πέρυσι, κατασκευές μας. Ίσως, επενδύοντας τις δυνάμεις μας στην κατασκευή του δωδεκάεδρου δεν έχουμε πολλά καινούργια πράγματα, έχουμε παρόλ' αυτά επιμεληθεί μία σελίδα με το ανάπτυγμα του δωδεκάεδρου, ώστε να μπορεί κάποιος να κατασκευάσει το δικό του δωδεκάεδρο, το οποίο τελικά είναι και ημερολόγιο.
Σας περιμένουμε!"

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία! Θα γνωρίσουμε καλυτερα τη δράση σας με αυτόν τον τρόπο. Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα... γνωστός για τις δημιουργίες του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.