Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διακίνηση παράτυπων μεταναστών


Σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη στα Διαβατά Θεσσαλονίκης μετέφεραν διακινητές 11 παράτυπους μετανάστες, που είχαν εισέλθει νωρίτερα παράνομα στην Ελλάδα, πιθανότατα από τον Έβρο. Την ώρα της αποβίβασης των μεταναστών, αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τους δύο διακινητές, έναν Γεωργιανό κι έναν Πακιστανό, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη. 
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης είχαν εντοπίσει νωρίτερα και έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το υπερφορτωμένο όχημα που μετέφερε τους έντεκα μετανάστες, με καταγωγή από το Μπανγκλαντές και το Πακιστάν. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, φτάνοντας στην αποθήκη των Διαβατών, οι μετανάστες επρόκειτο να οδηγηθούν σε κοντέινερ χωρίς πάντως να προκύπτουν στοιχεία για τυχόν παράνομη κράτηση ή περαιτέρω μεταφορά. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ενώ οι μετανάστες σε αστυνομικό τμήμα διαχείρισης μετανάστευσης της Θεσσαλονίκης.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.