Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λιβύη: Τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία με την Τουρκία


Σε ισχύ έθεσε η Λιβύη τη συμφωνία με την Τουρκία για τις θαλάσσιες ζώνες στη Μεσόγειο, όπως μεταδίδει το Anadolu.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα στη Λιβύη και τη Τουρκία για δημιουργία Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ των δύο χωρών, εγκρίθηκε από την λιβυκή κυβέρνηση.

Πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης της λιβυκής κυβέρνησης του Αλ Σάρατζ αναφέρουν ότι ζητήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Συμβουλίου Προεδρίας να θέσουν σε ισχύ άμεσα τη συμφωνία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία θα δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα στη Λιβύη στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Στο κείμενο που υπέγραψε ο επικεφαλής του Προεδρικού Συμβουλίου της Λιβύης, Φαγίζ Ες Σεράκ, επισημαίνεται ότι «το Προεδρικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση να εγκρίνει τα δύο μνημόνια που υπεγράφησαν στις 27 Νοεμβρίου (σ.σ.: με την Τουρκία) και ότι η απόφαση θα ισχύει από την ημερομηνία υιοθέτησής τους».

Ο χάρτης που δημοσιεύουν τα τουρκικά ΜΜΕ:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών. Χωρίς εξωτερική πολιτική, με κράτος Μαρινάκη και οικογένειας Μητσοτάκη, βουτηγμένοι στη σαπίλα και στη διαφθορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια που είναι η εθνικά υπερήφανη κυβέρνηση του Μπούλη ( Βλέπε Λούλη ,κατά κόσμο Αλέξης) να κατατροπώσει τους εχθρούς του Έθνους.
    Μια ζωή εφιάλτες,να μπουκάρουν Τούρκοι ,Αλβανοί ,Σκοπιανοί ,Αρειανοί αρκεί να μην κυβερνήσει η επάρατη δεξιά.
    Βλάξ ή ηλίθιος σίγουρα πιο αργός από την καθυστέρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.