Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για ευχές στα Νοσοκομεία και τις υπηρεσίες του Ν Πέλλας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δ. Σταμενίτης (φωτο)


Τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας επισκέφθηκε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. 

Ο Βουλευτής συνοδευόμενος, από τον Διευθυντή της ιατρικής Υπηρεσίας κ. Κουτσό Γιώργο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου των εργαζομένων κ. Φωστηρόπουλο, περιηγήθηκε σε όλα τα τμήματα του νοσοκομείου, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της υγείας και ειδικότερα το Νοσοκομείο της πόλης των Γιαννιτσών. 
Στη συνέχεια ο κ. Σταμενίτης, συνοδευόμενος από τον ιατρό κ. Κοντοβίτση Χρήστο, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Έδεσσας, όπου συνάντησε τους εργαζόμενους στις  κλινικές του Νοσοκομείου αλλά και το διοικητικό προσωπικό, με σκοπό να ανταλλάξει ευχές για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. 

Βασικό θέμα συζήτησης των επισκέψεων αποτέλεσε η περαιτέρω στελέχωση των Νοσοκομείων αλλά και η ενίσχυση τους σε ιατρικό-τεχνικό εξοπλισμό. Ο Βουλευτής ενημέρωσε ότι σε πρόσφατη συνάντηση του με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κονταζαμάνη έθεσε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα Νοσοκομεία της Πέλλας, στα οποία ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά, αρχής γενομένης από την απόφαση έγκρισης των 10 ιατρών, η οποία υπογράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα. 

Στα πλαίσια της επίσκεψης του στα δύο Νοσοκομεία ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Σμία, από τον οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις των δύο νοσοκομειακών μονάδων. Από την πλευρά του ο κ. Σταμενίτης υπογράμμισε ότι η νέα κυβέρνηση και η νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων τους δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για να λύσουν τα προβλήματα και να καλύψουν τα κενά. Εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι το μεγάλο στοίχημα παραμένει η συνολική αναβάθμιση του τομέα της υγείας και για τον σκοπό αυτόν θα πρέπει όλοι να εργαστούμε συστηματικά και εντατικά.

Μετά τις επισκέψεις του στα δύο Νοσοκομεία ο Βουλευτής Πέλλας βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού Πέλλας. Ο κ. Σταμενίτης, αφού ευχήθηκε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα, στάθηκε ιδιαίτερα στην προσφορά των ανθρώπων αυτών στην κοινωνία και στον αδιάκοπο αγώνα που δίνουν καθημερινά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες, πολλές φορές με αυταπάρνηση και προσωπικό κόστος. 
Παράλληλα, συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Περιδκάτση, με τον οποίο συνομίλησε για θέματα δημόσιας ασφάλειας αλλά και για τις ανάγκες των αστυνομικών υπηρεσιών του Νομού Πέλλας. 
stamn  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.