Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ψηφίστηκε ο Απολογισμός, Ισολογισμός και Αποτελέσματα χρήσεως του Δήμου Έδεσσας (βίντεο)

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας ψηφίστηκε  ο Απολογισμός, Ισολογισμός και Αποτελέσματα χρήσεως του Δήμου για το οικονομικό έτος 2018. Η αντιπολίτευση ψήφισε λευκό - παρόν.
Στο κλίμα των ημερών στη συνεδρίαση ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας Άγιος Θεόδωρος Γαβράς έψαλλε τα κάλαντα στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκαν και τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

2.  Έγκριση τεύχους προεκτίμησης αμοιβής και δημοπράτηση της μελέτης «Επικαιροποίηση μελέτης κλειστού γυμναστηρίου Γυμνασίου Άρνισσας»   (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

3. 11η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2019 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).
4. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών και γενικών υπηρεσιών του Δήμου για το έτος 2020, σύμφωνα με το άρθρο 221 του Ν.4412/2016 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
5. Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων (κινητών ή ακινήτων) του Δήμου για το έτος 2020 (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
6. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκονται στην Κοινότητα Ριζαρίου (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
7. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκονται στην Κοινότητα Παναγίτσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
8. Παραχώρηση  χρήσης  δημοτικών ακινήτων που βρίσκονται στην Έδεσσα για τη στέγαση του Κέντρου  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

9. Γνωμοδότηση για απαγόρευση βοσκής στις συστάδες που θα υλοτομηθούν στη διάρκεια ισχύος διαχειριστικών μελετών για τα δημόσια δάση «Λειβαδίτσι - Τοβαρίτσι», «Πύργων – Περαίας», «Άγρα», «Έδεσσας – Σωτήρας», «Αγ. Αθανασίου – Ζέρβης» και του υπό δημόσια διαχείριση δάσους «Κεδρώνας» (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).  
10. Επέκταση του υφιστάμενου κοιμητηρίου της πόλης της Έδεσσας (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).
11. Τροποποίηση σύμβασης συνεργασίας για την εναλλακτική διαχείριση δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας (Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας).
12. Αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων στους Δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»» (Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας).
13. Επιστροφή αχρεωστήτως ληφθέντος προνοιακού επιδόματος (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
14. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου για την εκ νέου σύσταση τριμελούς διοικούσας επιτροπής ΤοΠΦΥ βάσει του Ν.4486/17 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).
15. Επιλογή χώρου ειδικής δημόσιας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής αρχής (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

Δείτε όσα έγιναν στη διάρκεια της συνεδρίασης ΕΔΩ

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 σχόλια:

 1. Πόσα συνεχόμενα χρόνια ο δήμος είναι ελλείμματικος; τι γίνεται; κάθε χρόνο και χειρότερα; Τάκη μου δυστυχώς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στον υπνο σου το βλεπεις το ελλειμματικο δημο...Η ασχετος εισαι εντελως η κοινος συκοφαντης...Αλλα μαλλον εισαι και τα δυο...

   Διαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…