Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θρήνος στη Βέροια: Πέθανε ο εν ενεργεία Συνταγματάρχης Παναγιώτης Σπυριδόπουλος


Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Πέθανε ο Συνταγματάρχης εν ενεργεία Παναγιώτης Σπυριδόπουλος (Χειρουργός) του 424 ΓΣΝΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος Διευθυντής Χειρουργικής, με καταγωγή από την Βεργίνα, άφησε την τελευταία του πνοή, χθες το βράδυ στο σπίτι του,
βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγο, τις δύο κόρες του, καθώς και τους φίλους και τους συναδέλφους του. Εξαίρετος ως επιστήμονας και άνθρωπος ο Συνταγματάρχης Ιατρός Παναγιώτης Σπυριδόπουλους, είχε ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο του υγειονομικού του Στρατού Ξηράς. 

Την απώλεια του ιατρού ανακοίνωσε χθες ο Σύλλογος Αποφοίτων της ΣΣΑΣ, που έγραψε: 

«Δεν είναι πια μαζί μας ο Σχης (ΥΙ) ε.ε. Παναγιώτης Σπυριδόπουλος (Χειρουργός ) Δντης χειρουργικής 424 ΓΣΝΕ. Αγαπητά Μέλη, με ιδιαίτερη λύπη σας γνωρίζουμε την απώλεια του συνάδελφου μας. Εισήλθε στην ΣΣΑΣ το 1983. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή, θα τελεστούν την Δευτέρα 30/12/2019 και ώρα 12:15 στον νεκροταφείο Αναστάσεως του Κυρίου. Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ (ΣΑ ΣΣΑΣ ) εύχεται, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον αείμνηστο συνάδελφό μας και στους οικείους του, την εξ ύψους παρηγοριά».

Πηγή: veriotis.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.