Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο ΕΚΑΣΚΕΜ


Ευχαριστούμε θερμά για την σημαντική συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση του Final Four του Πρωταθλήματος Εφήβων που έγινε στην Έδεσσα 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 κ. Δήμτση Αθανάσιο Προϊστάμενο Αθλητισμού Δήμου Έδεσσας για την παραχώρηση του ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ, την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και ιδιαίτερα τους κ.κ. Καραμανλή Γεώργιο Υπασπιστή Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας και Αναστασιάδη Ιωάννη  Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας Εδεσσας κ. Τάσκο Πέτρο Προϊστάμενο του ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ και τον συνεργάτη του κ. Τρύφωνα Αντώνογλου, καθώς και τις κ.κ. Πούφλη Μαρία και Δήμτση Ελένη για τη άψογη εμφάνιση του αγωνιστικού χώρου αλλά και την συνολική βοήθεια τους στην διοργάνωση, τον Ιατρό κ. Ρωσσικόπουλο Βασίλειο, τον Πρόεδρο της ΚΕΔ ΕΚΑΣΚΕΜ κ. Καλότση Αθανάσιο και τον Κομισάριο κ. Μελανίδη Άγγελο, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Τούφα Νικόλαο.

Τους άξιους Διαιτητές των Συνδέσμων Κεντρικής Μακεδονίας που μας έκαναν την τιμή να διαιτητεύσουν τους Ημιτελικούς & Τελικούς Αγώνες κ.κ. Παπαπγερίδη Κωνσταντίνο και Ντόγκα Ευάγγελο(Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ), Ταρενίδη Κωνσταντίνο & Χατζηχαρίση Σωκράτη (Β ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ), Μητώνα Γεώργιο & Καραμανλή Γεώργιο (ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ) και Ελευθεριάδη Πλούταρχο & Παπαγεωργίου Κύρο(ΤΕΛΙΚΟ).

Τους Κριτές- Βοηθούς Διαιτητών κ.κ. Πούφλη Μαρία, Δήμτση Ελένη, Καραγιάννη Γιάννα και Ζησιό Βασίλη.

Τους τέσσερις φιναλίστ ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ, ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΑΣ ΑΘΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ και ιδιαίτερα τους προπονητές τους κ.κ. ΚΟΥΠΑΝΗ, ΚΟΤΛΕΑ (ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ), ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ (ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ), ΑΓΓΕΛΗ, ΓΕΡΑΣΗ (ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ), ΤΟΠΟΥΖΗ, ΜΗΛΙΑΤΗ, ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ (ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ) και φυσικά τους αθλητές τους, συνοδούς και φιλάθλους τους  για το ήθος το θέαμα που πρόσφεραν.

Όλους τους εκπροσώπους των Συλλόγων της ΕΚΑΣΚΕΜ που παραβρέθηκαν και δημιουργησαν μία ζεστή ατμόσφαιρα και μια εξαιρετική αθλητική διοργάνωση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.