Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα κινητοποιήσεων από τους παραγωγούς της Πέλλας - Ευρεία σύσκεψη από τον Αγροτικό Σύλλογο Σκύδρας


Ευρεία σύσκεψη, με μήνυμα κινητοποιήσεων, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, στις 19:00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, μετά από σχετική πρωτοβουλία και κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας σε όλους του αγρότες της περιοχής.
Κατά την διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία οι αγρότες της περιοχής ανταποκρίθηκαν ικανοποιητικά, έγινε ενημέρωση και συζητήθηκε το θέμα της στρεμματικής ενίσχυσης «Deminimis» για την απώλεια εισοδήματος από το συνεχιζόμενο εμπάργκο. Συγκεκριμένα  ζητήθηκε να προχωρήσει η χορήγηση ενισχύσεων «Deminimis» πριν από τα Χριστούγεννα.
Οι παραγωγοί έστειλαν το μήνυμα των κινητοποιήσεων αν δεν επισπευθούν οι διαδικασίες για την καταβολή των ενισχύσεων πριν τα Χριστούγεννα, δεδομένου ότι όλοι οι δενδροκαλλιεργητές έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές από τις θεομηνίες και οι αποζημιώσεις τους θα καθυστερήσουν.
Επίσης συζητήθηκαν:
- Αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ
- Αναδιάρθρωση καλλιεργειών
- Εργάτες γης
- Φορολογικό αγροτών
- Πρόγραμμα Χυμοποίησης

Να σημειωθεί ότι την καταβολή της στρεμματικής ενίσχυσης "Deminimis" ήταν το θέμα της συνάντησης που είχαν προχθές στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι Αγροτικών Συλλόγων της Π.Ε. Πέλλας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.