Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα πρώτα ευτράπελα από την απαγόρευση του καπνίσματος


Μετά την επιβολή της απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς και ημίκλειστους δημόσιους χώρους άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα ευτράπελα. Οι καπνιστές, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες όπου ισχύει η αντίστοιχη απαγόρευση, βγαίνουν έξω από τα καταστήματα εστίασης για να καπνίσουν και επιστρέφουν στη συνέχεια στη θέση τους. Ορισμένοι όμως φαίνεται πως δεν επιστρέφουν και γίνονται … καπνός χωρίς φυσικά να πληρώσουν τον λογαριασμό! 

Άλλοι προσπαθούν να κρατήσουν την θέση - καρέκλα τους αναγράφοντας στο σημείωμα που αφήνουν κάθεται άλλος (καπνίζω έξω). 
Άλλος κάνοντας δύο τρύπες στον τοίχο και βάζοντας στη μία ένα καλαμάκι και στην άλλη το τσιγάρο, κατάφερε να καπνίσει μέσα στην καφετέρια!

Σε κάθε περίπτωση η εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου δοκιμάζεται στη πράξη με τα μέχρι στιγμής μηνύματα να είναι θετικά στην αποδοχή του κόσμου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.