Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έλεγχοι για τον Αντικαπνιστικό σε Αλμωπία, Γιαννιτσά και Σκύδρα: Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα!


Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου έχει ξεκινήσει και τα πρώτα πρόστιμα για κάπνισμα μέσα σε κλειστούς χώρους "έπεσαν" και στην Πέλλα. Οι έλεγχοι από την Αστυνομία έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και σε δύο περιπτώσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα σε κατάστημα διασκέδασης στα Γιαννιτσά και σε κατάστημα τυχερών παιγνίων στη Σκύδρα.
Επίσης, ελέγχους για τον ίδιο λόγο (κάπνισμα), πραγματοποίησε την προηγούμενη ημέρα  κλιμάκιο αποτελούμενο από αστυνομικούς και υπαλλήλους της υγειονομικής υπηρεσίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αριδαία και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας.
Πάντως σε γενικότερο επίπεδο οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει συμμόρφωση με τη νέα νομοθεσία και οι μαγαζάτορες στην πλειοψηφία τους τηρούν τους κανόνες που ορίζει ο νόμος.
.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. πατήστε τους στο σβέρκο επιτέλους πάει να γίνει το αυτονόητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελάτε και απο εδεσσα μεριά ρίξτε κάνα πρόστιμο και εδώ παντε και καμιά νομαρχεία να δείτε και τα παράθυρα που κρύβουν τα τασάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι λάθος να κρίνεται επαγγελματίες..δεν το επέλεξαν τους επιβλήθηκε το μέτρο.σκεφτητε υπάρχουν οικογένειες που περιμένουν από πίσω..προσωπική ζωή μηδέν..κάποιοι δουλεύουν 365 μέρες τον χρόνο..έχουν επένδυση λεφτά και μόνο εμπόδια συναντάνε..δεν αναφέρομαι στο μέτρο αναφέρομαι στον τρόπο επιβολής τον προστίμων..έχετε σκεφτεί το αυτονόητο ότι για να ανταπεξέλθουν στο χώρο αυτό σήμερα με τα σημερινά δεδομένα και τους τζίρους τόσο χαμηλούς πρέπει καθημερινά να ρισκάρουν μην χάσουν κάποιο πελάτη γιατί στο τέλος της βδομάδας θα πρέπει να πληρώσουν υποχρεώσεις και να καταφέρουν να πάνε στο σπιτι τους τα αυτονόητα..έχετε σκέφτει πόση πίεση δέχονται και ότι είναι τα εύκολα θύματα πάντα..γι αυτό σχόλια σε ανθρώπους που δεν είναι στο χώρο καλό θα είναι να είναι προσεκτικά..!!ναι στον νόμο μεγαλύτερο πρόστιμο στους καπνιστές 1000 όχι στο κατάστημα..μόνο εάν διαθέτει τασάκια η δεν έχει σήμανση η τα χαρτιά που ζητάνε.εαν μπω σε ένα κατάστημα πχ συνεργειο και εχβ τσιγάρο στο χέρι φταει το συνρεγειο..εάν μπω στην δημαρχεία με ένα τσιγάρο στο χέρι θα πληρώσει πρόστιμο και ο δήμαρχος..εάν καπνίσω σε ένα κυλικείο θα επιβληθεί προστίμο και σε αυτόν που νοικιάζει τον χώρο..όλοι οι επαγγελματίες έχουν επένδυση και με νύχια και με δόντια κρατάνε όσο μπορούν τις επιχειρήσεις τους δεν είναι πιόνια ούτε υποχρεωμένοι 24 ώρες να είναι στο κατάστημα τους να επιβλέπουν ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν τα αυτονόητα να εφαρμόσουν αυτό που τους ζητάει η πολιτεία..καλές γιορτές με υγεία και νημφαλιωτιτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε φίλε πήγα σε ένα σε μαγαζί μόλις εχινε12 η ώρα τα γκαρσόνια έβγαλαν τασάκια σε όλα τα τραπέζια ανεξάρτητα αν καπνίζεις η οχι ποιος φταίει

      Διαγραφή
  4. Στο μαγαζί που πήγα εγώ στην Αριδαία τα τασάκια βγήκαν στις 23:00.
    Άρα αντικαπνιστικός νόμος μέχρι τις 11 το βράδυ.Μετά ΠΑ-ΠΑ-ΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.