Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοινώσεις ΔΕΥΑ Αλμωπίας


Ανακοίνωση για την εφεδρική γεώτρηση της Τ.Κ. Τσακώνων-Χρύσας-Ροδωνιάς

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Τσακώνων –Χρύσας-Ροδωνιάς ότι, περιστασιακά θα είναι σε λειτουργία η αρδευτική γεώτρηση του χωριού με σκοπό τη χρήση νερού ως πόσιμο, λόγω βλάβης  της κύριας γεώτρησης.
Συγκεκριμένα, η αρδευτική γεώτρηση θα λειτουργεί σε πρώτη φάση για ύδρευση περίπου 8 ώρες την ημέρα στην Τοπική Κοινότητα Τσακώνων-Χρύσας-Ροδωνιάς και στην πορεία αν το νερό επαρκεί οι ώρες θα μειωθούν.
Σημαντικό δε, αποτελεί  το γεγονός να σας αναφέρουμε ότι, το χρονικό διάστημα λειτουργίας της αρδευτικής γεώτρησης εξαρτάται από την έγκριση χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ για την ανόρυξη νέας υδρευτικής γεώτρησης. Η υπηρεσία μας έχει λάβει βεβαίωση ότι, η έγκριση θα επιτευχθεί αναμένοντας έτσι συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες μελέτες.
Συνεπώς, η χρήση της γεώτρησης για ύδρευση θα είναι πρόσκαιρη και η λειτουργία της θα σταματήσει πριν την έναρξη της αρδευτικής περιόδου.
Έχοντας ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι το νερό της εφεδρικής γεώτρησης έχει ελεγχθεί και μπορεί να χρησιμοποιείται, ως πόσιμο.
Σας ευχαριστούμε. 


Ανακοίνωση της ευνοϊκής ρύθμισης Ν.4611/2019

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας ότι,  η υποβολή αιτήσεων για την ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών τους στην υπηρεσία έως 29.11.2019, σε έως 100 δόσεις βάσει του Ν.4611/2019 ισχύει έως και τη Τρίτη 31.12.2019. Η συγκεκριμένη ρύθμιση επωφελεί τους καταναλωτές  με αφαίρεση όλων ή μέρους των τόκων και προσαυξήσεων, δηλαδή ποσοστό από 100% έως 50%, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων που θα επιλεχθούν. Η ελάχιστη μηνιαία δόση  είναι 20,00 ευρώ και η τελευταία μικρότερη ή ίση με τις προηγούμενες. 
Συγκεκριμένα, αυτό επισημοποιήθηκε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α’ 145/30-09-2019, σύμφωνα με την οποία παρατάθηκε έως 31/12/2019 ο Ν.4611/2019 (ΦΕΚ Τεύχος Α’ 73/17.05.2019) περί ρύθμισης οφειλών.
Στόχος της υπηρεσίας μας λοιπόν, είναι να βοηθηθούν οι καταναλωτές με την ισχύουσα ρύθμιση και να επωφεληθούν το κατά δύναμιν .
Τέλος, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας επισημάνουμε ότι, αφότου παρέλθει το χρονικό περιθώριο της ρύθμισης, η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.-Α θα βεβαιώνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 250,00 ευρώ προς την ΔΟΥ.
Η ενέργεια αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι, η Δ.Ε.Υ.Α.-Α είναι υπηρεσία κοινωφελούς χαρακτήρα και προσφέρει τις υπηρεσίες της βασιζόμενη στην ανταποδοτικότητα της. Με σημείο αναφοράς λοιπόν την σχέση  εμπιστοσύνης της υπηρεσίας με τους πολίτες του Δήμου μας και προκειμένου να προσφέρει συνεχώς και αδιαλείπτως τις υπηρεσίες της οφείλει να εξασφαλίζεται η εισπραξιμότητα.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
(Δ.Ε.Υ.Α.-Α)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.