Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκρότηση «Δημοτικής Επιτροπής Προστασίας Μνημείων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς» στο Δήμο Παιονίας

Η Δημοτική αρχή του δήμου Παιονίας, στοχεύοντας να ενεργοποιήσει όσους δημότες ενδιαφέρονται και επιθυμούν να προσφέρουν γνώσεις, ενέργεια και ιδέες για την βελτίωση και την ανάπτυξη του τόπου μας και για θέματα καθημερινότητας που αφορούν τον κάθε δημότη, προτίθεται να δημιουργήσει επιτροπές σε διάφορους τομείς.

Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε την συγκρότηση «Δημοτικής Επιτροπής για την προστασία των μνημείων και της πολιτιστικής κληρονομιάς» και προσκαλεί όσους δημότες έχουν ακαδημαϊκές γνώσεις ή σχετική εμπειρία με εθελοντικές δράσεις και μπορούν να διαθέσουν τον απαιτούμενο χρόνο, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@paionia.gov.gr είτε στο τηλέφωνο 2343350121 έως την Tρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019.

Η υπό σύσταση επταμελής επιτροπή θα ασχολείται με την προστασία, ανάδειξη, προώθηση, συντήρηση και ωρίμανση τεκμηριωμένων προτάσεων για την ανεύρεση πόρων για τον πολιτισμό, τη δημιουργία τοπικής πολιτιστικής κουλτούρας, την δημιουργία τοπικών πολιτιστικών στρατηγικών και την ανάπτυξη συνεργασιών με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…