Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένταξη έργου στον παλιό Άγιο Αθανάσιο


Ένα ακόμη σημαντικό έργο του Δήμου Έδεσσας βρίσκει χρηματοδότηση, μέσω του Τοπικού Προγράμματος Πέλλας CLLD/LEADER. Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση και Επανάχρηση κτηρίων πρώην ΚΕΦΟ και Κοινοτικού Καταστήματος Παλαιού Αγίου Αθανάσιου Δήμου Έδεσσας», με προϋπολογισμό 590.000 €.
Το έργο αφορά στην αξιοποίηση δύο εμβληματικών κτηρίων στην πλατεία του παλιού Αγίου Αθανασίου. Το πρώην ΚΕΦΟ είναι ένα εντυπωσιακό διώροφο πετρόχτιστο κτήριο που δεσπόζει στην πλατεία, ενώ δίπλα του βρίσκεται το επίσης πετρόχτιστο κτήριο που στέγαζε την παλιά Κοινότητα. Η επανάχρησή των συγκεκριμένων παλιών κτηρίων αποτελεί μία σημαντική παρέμβαση για τη σωστή αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου Έδεσσας, έτσι ώστε να αποτελέσουν ενεργά στοιχεία της αναπτυξιακής προσπάθειας που γίνεται.
Ο οικισμός του παλιού Αθανασίου είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του τουριστικού μας προϊόντος και ο Δήμος Έδεσσας κάνει μία σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών του. 

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.