Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοντά στον Σύλλογο "ΑΜΕΛΙΑ" ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας, Π. Περδικάτσης


Κοντά στον Σύλλογο κατά της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας"ΑΜΕΛΙΑ" βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας, Πέτρος Περδικάτσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
 Αστυνομικός Διευθυντής νομού Πέλλας κ.Περδικάτσης Πέτρος από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα αρωγός στην προσπάθεια του συλλόγου κατά της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας"ΑΜΕΛΙΑ". 
Ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες απαιτήσεις και στα πλαίσια της καλής συνεργασίας του συλλόγου ΑΜΕΛΙΑ με τις αρχές ήδη από το καλοκαίρι προχώρησε στην δημιουργία δύο γραφείων, ένα στην Έδεσσα και ένα στα Γιαννιτσά, τα οποία στελεχώθηκαν με ειδικά εκπαιδευμένες γυναίκες αστυνομικούς οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας τα οποία καταφθάνουν είτε μέσω του συλλόγου είτε αυτοτελώς. Η παρουσία του στον χώρο του συλλόγου ενόψει της παγκόσμιας μέρας κατά της ενδοοικογενειακής βίας, αποτελεί τιμή για εμάς."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πέτρο η γυναίκα μου με σκότωσε στο ξύλο. Αυριο θα έρθω να της υποβάλλω μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.