Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ε.Ε: Παρατείνει για έξι μήνες τις κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας


H Eυρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να παρατείνει κατά έξι μήνες τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, έως τις 31 Ιουλίου του 2020. Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ελήφθη μετά την ενημέρωση από τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν και τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, των υπολοίπων ηγετών για την πρόοδο στην εφαρμογή της συμφωνίας του Μινσκ, που είχε ως στόχο να αποκαταστήσει την ειρήνη στην Ανατολική Ουκρανία μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία, το 2014. 
«Δεδομένου ότι τα όσα προβλέπει η συμφωνία του Μινσκ δεν έχουν εφαρμοσθεί πλήρως, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έλαβε ομόφωνα την πολιτική απόφαση για ανανέωση των οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας», αναφέρει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σε ανακοίνωσή του.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η ΕΕ ομως δεν λεει να αποζημιωσει τα Ελληνικα αγροτικα προιοντα τα οποια επληγησαν απο το εμπαργκο.
    Αποζημιωσε και εξακολουθει να το κανει για τα καπνα,και την μεγαλυτερη αγροτικη βιομηχανια που λεγεται επιτραπεζιο ροδακινο δεν εκανε τιποτα. Το Ελληνικο κρατος δε μοιραζει 50 ευρω το στρεμμα σαν ψιχουλα μπας και εξακολουθησει η εκαστοτε πολιτικη παραταξη να μεινει στην κυβερνηση,και ο αγροτης τρωει το σανο και καθεται.
    Αφου τετοια αβγα ειμαστε,τετοια ομελετα θα φαμε.
    Κριμα,ντροπη και αισχος.
    Ο καθε αεργος τεμπελης πικραμενος να λαμβανει λογο της ποσοστοσης καπνου καθε χρονο ΛΑΧΕΙΟ και ο ροδακινοπαραγωγος υποσχεσεις." Ψευτικα ορκιζοσουνα,ψευτικα με φιλουσες" που λεει και το λαικο ασμα.
    Και παλι κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε μου καλα τα λες, αλλά να τα πεις στους βουλευτές μας, και ειδικότερα στην Τζάκρη που δεν άνοιξε το στόμα 4,5 χρόνια για τον εεμπάργκο δεν άνοιξε στο στόμα της και στον σταμενιτη,που άνοιξε το στόμα του και είπε γιοκ εμπάργκο και αυτά που πήρατε ειναι παράνομα..Συνεπώς με τέτοιους βουλευτές ,καλά να πάθουμε...Από και πέρα Ανταρσία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.