Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Πέλλα απέκτησε το δικό της Χριστουγεννιάτικο Δένδρο που από χθες φωτίζει την κεντρική πλατεία της


Με μια λαμπρή εκδήλωση άναψε χθες Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, μετά τις 7 το βράδυ, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία της Πέλλας με πρωτοβουλία της Κοινότητας, σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τον Δήμο Πέλλας.

Υπό τους ήχους της Φιλαρμονκής Ορχήστρας και της Δημοτικής Χορωδίας του Δήμου Πέλλας και σε ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα φωταγωγήθηκε η πλατεία του ιστορικού χωριού. Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό και ευχήθηκαν "καλές γιορτές σε όλους", ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαγγέλης Τσακπινάκης.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής και οι Βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης και Διονύσης Σταμενίτης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στάθης Καστερίδης, μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Πέλλας, μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

"Η Πέλλα απέκτησε το δικό της Χριστουγεννιάτικο Δένδρο που από σήμερα φωτίζει την κεντρική πλατεία της, επισημαίνει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαγγέλης Τσακπινάκης και προσθέτει: "Ενα μεγάλο Ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου σε όλους σας..Γέμισε με παιδικές φωνές η πλατεία του χωριού μας γίναμε όλοι παιδιά.. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και του χρόνου πάλι εδώ όλοι μαζί!!!"





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ;
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ SHOW. ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοια να χαίρεστε...!!!
    Μήπως να κάνατε μια βόλτα στους δρόμους της Πέλλας...Που είναι καροδρομοι...Μήπως να μιλήσουμε για το αποχετευτικό της Πέλλας?...
    Φάτε σανό....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσακπινακης Βαγγελης10 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:29 π.μ.

      Εσάς τους πικροχολους σας έχουμε βαρεθεί γι αυτό φτάσαμε σ αυτό το σημείο. Αφήστε μας να προσπαθούμε έστω για κάτι μικρό και καθίστε στην ανωνυμία σας κριτές του καναπέ.

      Διαγραφή
  3. Μετά από πάρα πολλά χρόνια βλέπουμε ότι κάτι επιτέλους προχωράει...κάποιος που έχει όρεξη κ μεράκι... Ας τον βοηθήσουμε..όλα τ αλλά περιττεύουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.