Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καμμένος: Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποφύγουμε τον πόλεμο από το να είμαστε έτοιμοι (βίντεο)


Πιο αδύνατος από ποτέ εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος σε επιστημονική ημερίδα του ΙΓΜΕΑ.

«Προϋπόθεση σε μία περίοδο κρίσεως είναι να υπάρχει εθνική ομοψυχία», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ομιλία του, σε Επιστημονική Ημερίδα του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών (ΙΓΜΕΑ), το βράδυ της Τρίτης.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης και στις συμμαχίες που δημιούργησε, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Αλλάξαμε γεωπολιτικό σχεδιασμό με μια αριστερή κυβέρνηση συμμαχώντας με τις ΗΠΑ και την ίδια στιγμή διατηρήσαμε τη συμμαχία με τη Ρωσία».

Τόνισε ότι η Ελλάδα μετετράπη στον κύριο σύμμαχο των ΗΠΑ στα Βαλκάνια και στη Μεσόγειο «και αυτά αποτελούν εγγύηση», προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αν είχε δημιουργηθεί η βάση στην Κάρπαθο, η μόνη από την οποία θα είχαν πρόσβαση στην Μ. Ανατολή οι δυνάμεις των ΗΠΑ, το θέμα του Καστελορίζου θα είχε κλείσει για πάντα».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στην Ιερά Σύνοδο επισημαίνοντας ότι «εάν συμβεί το οτιδήποτε τους επόμενους μήνες φέρει ακέραια την ευθύνη η Ιερά Σύνοδος για την άρση των εγγυήσεων που έχουμε από τη Ρωσία για την αναγνώριση της παράνομης Ουκρανικής Εκκλησίας».

Εξέφρασε, δε, τον φόβο του ότι «μετά την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, έρχεται η παράδοση του Αιγαίου με συνεκμετάλλευση και η παράδοση της Κύπρου με ένα νέο Σχέδιο Ανάν», υπογραμμίζοντας πως «αν δεν υπάρξει από τον ελληνικό λαό αντίσταση και απόφαση εθνικής ομόψυχης αντιμετώπισης έρχονται τεράστια δεινά για τη χώρα».

Επίσης, ζήτησε, «όντας έξω από την πολιτική και δεν το χρησιμοποιώ για πολιτικούς λόγους», τμήμα του υπερπλεονάσματος αυτής της χρονιάς να δοθεί άμεσα για εξοπλισμούς στις Ένοπλες Δυνάμεις και παρατήρησε ότι «τρόπος για να αποφύγουμε τον πόλεμο δεν υπάρχει άλλος από το να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε πόλεμο».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτήρισε «πιο επίκαιρο από ποτέ ιδιαίτερα όταν μιλάμε για γεωπολιτική», «αποφύγαμε τον πόλεμο γιατί ήταν σίγουρο ότι θα βυθίσει το "Χόρα"», και συμπλήρωσε: «Δεν φθάνει να το λες, φθάνει να είναι σίγουρο ότι θα το κάνεις».

Τέλος, διαβεβαίωσε «ως πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας», ότι «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να συντρίψουν οποιονδήποτε αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας».

Δείτε το βίντεο:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....καρανικας και άπαντες καρανικες των όποιον κυβερνήσεων...μισθό 2200...ο άνθρωπος που αλλάζει το νερό στο έδρανο της Βουλής μισθό πόσο θα σε κεράσω καφέ αν το βρεις....τέλος ανθυποσμηναγός ΑΕΙ βασικός μισθός 990 ευρώ...+ Κάτι επιδόματα 1250 ...
      Σμηναγός ιπτάμενος πόσο μισθό ....εδώ σε θέλω ....που του χρεώσει υλικό 40.000.000ευρο...

      Διαγραφή
    2. Ενώ αν ήταν τρια θα είμασταν έτοιμοι!!!Τότε ο Στρατός μας θα ή υπερσύγχρονοςς .Ανθρωποι που τα εθνικά θέματα τα αντιλαμβάνονται με το πόσα χρήματα παίρνουν.ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

      Διαγραφή
    3. Ιδιοτέλεια και τίποτα άλλο....
      Ανήθικο και άδικο είναι αδερφέ μου... πότε σε ποια εποχή δεν αμοίβονται οι πολεμιστές ...Σε ποια εποχή θέλεις να αναφερθούμε με στοιχεία όμως....άδικο είναι αδερφέ πιλότος να δουλεύει ντελιβερας ,,, και εάν θες περισσότερα στοιχεία κάνε μου προταση να έρθω να γνωριστούμε να μιλήσουμε από κοντά...
      Πατρίδα ,,θρησκεία,,,πες μου ποια από αυτά τα δύο δεν συντηρούνται με πρακτικό χρημάτων ....πόσοι πολίτες εκτός κοπκιτ είναι σωστοί απέναντι στο κράτος την πατρίδα την θρησκεία τα ιδανικά...Πόσοι απανταχού καρανικες υπάρχουν...μεγάλη κουβέντα που δεν γίνεται με μυνήματα...αντίο αδερφέ..

      Διαγραφή
    4. Μετα σπο 10 χρόνια ακόμη δεν κατάλαβες ότι ειμαστε ένα χρεωκοπημένο κράτος.Δςν υπήρξες ποτέ άνεργος για να αισθανθείς τι σημαίνει χιλιάρικό .Από τα 18 σου το ελληνικό κράτος δεν έπαψε μέχρι και σήμερα καθε μήνα να σε πληρώνει , έστω και αυτά που εσύ θεωρείς ασήμαντα.

      Διαγραφή
  2. η μαγκιά φίλε μου δεν είναι στην τσέπη αλλά στην καρδιά .ΤΕΛΟΣ .αυτός που είναι άνδρας και πατριώτης δεν κοιτά τα χιλιάρικα οπως λές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνούμε σε αυτό...
      Εν ολίγοις ...κάποτε ο Ακρίτας είχε ένα κομμάτι χωράφι στα σύνορα δωρεά του τότε κράτους και έμενε εκεί ,,φυλούσε τα σύνορα και παράλληλα δούλευε για την οικογένεια...Πατριώτης και αυτός ήταν...
      Από αρχαιοτάτων χρόνων την μαγκιά που εσύ λες την πλήρωναν κάποιοι λοιπόν αδρά για να ζουν αυτοί στις αστικές περιοχές ήρεμοι και να διαμορφώνουν τα κοινά...
      Οι καιροί άλλαξαν ο Αξκος που κάποτε πλήρωνε για να σπουδάσει στην ΣΣΕ σήμερα μπαίνει μετα από πανελλήνιες εξετάσεις αφού έχει ματώσει πληρώνοντας την παιδεία του...
      Στο διαταυτα λοιπόν και πατριωτισμός υπάρχει και καρδιά ...εάν εσύ μπορείς να ζήσεις με αυτά την οικογένεια σου και εσένα ,,,μόνο με αυτά τότε συμφωνώ 100% στην θεωρία σου...
      Μην ξεχνάς ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσένα και κατ' συνέπεια έχουν τις ίδιες ανάγκες και οι οικογένειές τους με την δική σου...
      Και τώρα πεσ μου πως πληρώνετε όλο αυτό ...μην μου πεις με πατριωτισμό και καρδιά ....
      Αυτά υπάρχουν τα είπαμε...

      Διαγραφή
    2. Προς 5:47 Ολοι εμεις που τις σπουδές τις πλήρωσαν οι γονείς μας και όχι το κράτος και βρήκαμε δουλειά των 600 € γύρω στα τριάντα μας είμαστε παιδιά κατώτερου θεου!!!Φίλε αν δεν σου φτάνουν να πας στην ελεύθερη αγορα και να βγάζεις και 5000.ΑΡΚΕΤΑ!!!

      Διαγραφή
    3. ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.ΛΕΝΕ.....

      Διαγραφή
    4. Προς 6:30...εγώ είμαι ο Δημήτρης και όχι 5:47 ανώνυμε...δεν είναι κανένας παιδί κατώτερου θεού...αλλά βλέπεις πως σηκώνεις το γάντι...σίγουρα είμαι και μαζί σου δίπλα σου στην αδικία που βιώνεις γιατί σαν πτυχιούχος ,,δεν μπορείς να έχεις αυτά που πρέπει διότι οι καρανικες όπως λέω είναι παντού...μαζί σου λοιπόν και δίπλα σου...

      Διαγραφή
  3. Ο Ανδρέας είχε @ρχιδι@ και συγνώμη για την έκφραση. Δεν ήταν τάχα και δήθεν.. όταν είπε η Μακεδονία είναι Ελληνική επέβαλε εμπάργκο στα Σκόπια. Κι όταν μιλούσε όλοι τον έπαιρναν στα σοβαρά
    Ήταν ηγέτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανό τράβα μαμησου ,,,...πούλησες και εσύ τα πιστεύω σου...έχεις μερίδιο ευθύνης .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.