Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ν. Μυλότοπο (βίντεο)


Χαρμόσυνες μελωδίες αντήχησαν στις γειτονιές του Ν. Μυλοτόπου από την φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Πέλλας η οποία κατέληξε στην πλατεία του Ν. Μυλοτόπου, δίνοντας τη σκυτάλη στη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου και τα μικρά παιδιά. 
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας με τις προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο Άγιος Βασίλης πρόσφερε δώρα στα παιδιά. 

Στο κλίμα των ημερών η πρόεδρος του Συλλόγου Δέσποινα Βασιλειάδου παρέδωσε στον δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο τον απινιδωτή που αγοράστηκε από τον Σύλλογο για να καλύψει τις ανάγκες του χωριού. 
"Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για την όμορφη γιορτή που απόλαυσε ο κόσμος, τον Δήμο Πέλλας, την Φιλαρμονική μπάντα της ΔΗΚΕΠΑΠ, τους Ηχολήπτες, την τοπική κοινότητα, τους επαγγελματίες του χωριού και φυσικά όλους τους εθελοντές που φρόντισαν ώστε να βγει αυτό το το όμορφο αποτέλεσμα", ανέφερε η πρόεδρος.
andnm
Bίντεο "Συμβαίνει Τώρα" Αντώνης Παπαδόπουλος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.