Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κύριε Τζιτζικώστα κάτι κάνετε λάθος - Κείμενο αστυνομικού


Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς για τους αστυνομικούς της Αχαΐας η ένταξη της ανανέωσης του στόλου της ΕΛ.ΑΣ. στο ΕΣΠΑ, κάτι που προσδιορίζεται να γίνει στις αρχές της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται η ανανέωση να είναι γενικευμένη αφού εκτιμάται ότι μόνο για τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας μπορεί να παραδοθούν περισσότερα από 40 περιπολικά και μηχανές ενώ παράλληλα θα δοθούν και νέα τζιπ και βαν για ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις.

22/11/17
Παρέμβαση συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας, υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την έγκριση χρηματοδότησης του απαιτούμενου εξοπλισμού, από το ΕΣΠΑ, που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο κ. Τζιτζικώστας είχε δεσμευτεί στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ θα εκσυγχρονίσει τις υποδομές και τον εξοπλισμό του Σώματος, κατόπιν των προτεραιοτήτων που θα ιεραρχήσει η ΕΛΑΣ.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 13 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΙΜΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ......
ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ κ Τζιτζικωστα.....ΟΛΕΣ οι περιφέρειες πλην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ γιατί για άλλους Νομούς βρήκατε λύση πήραν περιπολικά ΓΙΑΤΙ 2 Χρόνια τώρα δεν έχετε δώσει περιπολικά στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;;;.Ακόμη και η ένωση αστυνομικών σε συνέντευξη της προσωποποιησε το σοβαρό αυτό θέμα .....
Δυστυχώς, οι ευθύνες βαραίνουν την Ηγεσία μας αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που μέχρι και σήμερα δεν έχει ενισχύσει την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με νέα οχήματα μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. 

Πηγή: blogo.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ο κατά τα άλλα τέλειος κύριος τζιτζικωστας η αλλιώς τζιτζι μωρέ δεν ντρέπονται λιγάκι????? Πουλάν τόσο ψεμμα όλη η παράταξη μόνο ήχος εικόνες και φανφάρες για το θεαθήναι. Κύριε τζιτζι λυπάμαι πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ!!!ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ!!!

      Διαγραφή
  2. Τζίτζι πριν γίνεις αυτό που είσαι, έβγαζες φωνή για πολλά πράγματα ιδιαίτερα για τη Μακεδονία. Τώρα που βολεύτηκες σε θέση, μούγκα. Έλληνες αυτά για να γνωρίζετε για τους πολιτικούς ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος με πολλά ένσημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ 70% ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Η' ΌΧΙ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας λέει κάτι το 70 τοις εκατό. Η ψυχολογία των μαζών είναι η ψυχολογία των προβάτων που καταναλώνουν σανό και ζητούν καλύτερες συνθήκες σφαγής τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.