Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασκευή Ε.Ε.Λ. στη δημοτική ενότητα Κύρρου

Υπογράφηκε την Τετάρτη η σύμβαση του έργου «Κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Κύρρου»  από τον δήμαρχο  Πέλλας,  τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Π. και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας.    
Το έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο, ενταγμένο  στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020»  και ο προϋπολογισμός του είναι   2.807.967,92 ευρώ.   
 Η αποπεράτωση του έργου θα γίνει εντός 24  μηνών από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης.
«Ένα ακόμη μεγάλο έργο αποτέλεσμα των προτεραιοτήτων που θέσαμε από την αρχή της θητείας μας ξεκινάει με την υπογραφή της σημερινής σύμβασης. Πρόκειται για  υποέργο μιας συνολικής πράξης που αφορά στο αποχετευτικό της δημοτικής ενότητας Κύρρου. Το πρώτο υποέργο περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύων στο Νέο Μυλότοπο, την Αξό και εσωτερικό δίκτυο ακαθάρτων στον  Παλαιό Μυλότοπο που  βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης . Ο βιολογικός καθαρισμός του οποίου η κατασκευή θα ξεκινήσει άμεσα γίνεται για την επεξεργασία των λυμάτων των παραπάνω κοινοτήτων. Με την ολοκλήρωση του έργου συμβάλλουμε στην προστασία του υδροφόρου ορίζοντα, του τοπίου του χειμάρρου της  Γραμμόσκας  και κατ΄επέκταση του ποταμού Λουδία», δήλωσε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος. 

Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…