Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιώργος Καραμανλής πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ημαθίας (περιλαμβάνει και διαιτητές της Πέλλας)


Μεγάλη τιμή η εκλογή του συντοπίτη μας Γιώργου Καραμανλή, ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ημαθίας (περιλαμβάνει και διαιτητές της Πέλλας).  
Από τη μέχρι σήμερα πορεία του στο χώρο, από το ήθος και την ακεραιότητά του, ήμαστε βέβαιοι ότι θα είναι Πρόεδρος των ίσων αποστάσεων, με πνεύμα ανανέωσης δράσεων, προς το συμφέρον του Συνδέσμου του και του αθλήματος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Επιτέλους να και ένας άνθρωπος κατάλληλος για τη θέση που ανέλαβε.Όλοι τον ξέρουμε γενικά για το ήθος την ανθρωπιά και την αξιοπρέπεια που τον διακατέχει αλλά και τη μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό. Ήταν η καταλληλότερη επιλογή. Πιστεύουμε ότι η ακεραιότητα του χαρακτήρα του θα φέρει μπροστά το άθλημα και θα αποτελέσει παράδειγμα για όλους τους επόμενους. Γιώργο καλή θητεία. Έχεις συμπαραστάτες και βοηθούς, εμάς που σε ξέρουμε. Τ.Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.