Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χ. Μπάτσης για την χορήγηση του Ειδικού Σήματος των Λουτρών: Σήμερα παραγκωνίζουμε το χθες και προχωράμε όλοι μαζί στο αύριο που μας αξίζει


Όπως είναι γνωστό το προηγούμενο χρονικό διάστημα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πανελληνίως απασχόλησε η είδηση της σφράγισης των Λουτρών Πόζαρ εξαιτίας της έλλειψης του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας. Όπως επίσης είναι γνωστό, το Ειδικό Σήμα χορηγήθηκε στην επιχείρηση σύμφωνα με την με αριθμό 22099 από 12 -12 - 2019 απόφαση του υπουργείου τουρισμού. Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της επιχείρησης «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» έκανε την εξής δήλωση:    

Σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2019, έχω στα χέρια μου το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας της επιχείρησης των Λουτρών.
Μετά από δύο μήνες συνεχούς, μεθοδικής και σοβαρής προσπάθειας, και πάνω από όλα με πραγματικό αίσθημα ευθύνης, καταφέραμε να βγάλουμε όχι μόνο τα Λουτρά, αλλά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και όχι μόνο, από την αβεβαιότητα της απρόσκοπτης  λειτουργίας των Λουτρών.  

Σήμερα, οι συνεργάτες μου κι εγώ, μπορούμε να μιλάμε για την επόμενη ημέρα της επιχείρησης και της τοπικής οικονομίας. Σήμερα παραγκωνίζουμε το χθες και προχωράμε όλοι μαζί στο αύριο που μας αξίζει.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Χρήστος Μπάτσης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. μπραβο ΔΗΜΑΡΧΕ οτι δεν εκαναν ολοι οι αλλοι μαζι το καταφερες εσυ μπαβο και ξανα μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.