Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρώτες οι Κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας μετά το τέλος του πρώτου γύρου



Το Σάββατο 30-11-19 στο ΔΑΚ Έδεσσας οι κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας, κατάφεραν και στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, να επικρατήσουν απέναντι στην ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας, με 3-0 σετ. Αγωνιστικά χωρίς να πιάσουν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο σετ, μετά το 17-17 κατάφεραν να το κερδίσουν με 25-19. Το δεύτερο σετ ήταν και αυτό μια μικρογραφία του πρώτου, κερδίζοντας και αυτό με 25-21. Το τρίτο σετ, ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων, γι’ αυτό κι επικράτησαν με 25-13. Αυτό το παιχνίδι ήταν το τελευταίο του πρώτου γύρου. Τα κορίτσια της Έδεσσας μετά και από αυτήν τους τη νίκη, φιγουράρουν στην πρώτη θέση του Β ομίλου. 

Η σύνθεση της ομάδας του Ίκαρου Έδεσσας(Ρέτζιου Ευτυχία) : Ρέτζιου Αν.,  Βιτουλαδίτου Χρ.,  Βιτουλαδίτου Φωτ., Καλέιτση Ευαγ., Μποζίνη Αθ., Κατσαμάρη Ραφ., Παπαγιάννη Ανδ., Σταυρίδου Αικ., Τοτίδου Αικ., Μάινου Σοφ., Αναγνωστοπούλου Χαρ., Κυβελίδου Αθ., Μάινου Ελ.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.