Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρίσιμες επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή με στελέχη της ΕΤΑΔ στην Αθήνα


Σημαντικές επαφές είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής με την ηγεσία και στελέχη της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίων (ΕΤΑΔ), κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαμτζής έθεσε εκ νέου το ζήτημα παραχώρησης κατά χρήση από την ΕΤΑΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας του κτιρίου του Διοικητηρίου, στην Έδεσσα. Η παραχώρηση του κτιρίου είναι ένα ζήτημα που ταλαιπωρεί την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση από το 1995 που δεν έγινε η μεταφορά του ακινήτου στην τότε αιρετή νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, για γραφειοκρατικούς λόγους και με συνέπεια τη δημιουργία μίας σειράς δυσχερειών και προβλημάτων σχετικών με την συντήρηση, αναβάθμιση και λειτουργική διευθέτηση των χώρων και των γραφείων.

Όπως εξήγησε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης στα στελέχη της ΕΤΑΔ, στόχος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι η ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του κτιρίου, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των στελεχών, αλλά και εξυπηρέτησης των πολιτών. Η διαιώνιση της μη επίλυσης του ζητήματος της παραχώρησης του κτιρίου, εκτός των άλλων, προκαλεί σημαντική απώλεια πόρων για τη δημόσια διοίκηση, λόγω του υψηλού ενεργειακού αποτυπώματος κατά τη λειτουργία του κτιρίου (έλλειψη μόνωσης, συστήματα θέρμανσης με υψηλή κατανάλωση ενέργειας, κ.α). Για την δρομολόγηση ενός προγράμματος ενεργειακής αναβάθμισης του Διοικητηρίου είχε, εξάλλου, ο κ. Τζαμτζής ειδική συνάντηση με την Ειδική Γραμματέα Προγραμμάτων Διαχείρισης ΠρογραμμάτωνΕΣΠΑ κα. Νίκη Δανδόλου. 

Στο μεταξύ, ο κ. Τζαμτζής συζήτησε με τα στελέχη της ΕΤΑΔ και το ζήτημα της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρα» της Πέλλας. Στόχος είναι η διαρκής αναβάθμιση της λειτουργίας των εγκαταστάσεων ώστε να εξασφαλίζονται άριστες συνθήκες διαμονής, εξυπηρέτησης και ασφάλειας για τους σκιέρ και επισκέπτες. Ακόμη, συζητήθηκαν αρκετές ιδέες για τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων άθλησης, αναψυχής και τουρισμού που προσφέρονται στην περιοχή ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο να έχει μία άμεση συμβολή στην τοπική και κοινωνική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους, καταξιωμένους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τουριστικούς πόλους και σημεία ενδιαφέροντος της Πέλλας. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. γεια σου ρε Δάνη , "κυνηγέ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω δεν κάνει τα απλά θα κάνει τα κρίσιμα δεν έχει βαρεθεί να βλέπει κάθε μέρα οτι ο εργολάβος που έκανε την στροφή του νοσοκομείου Εδεσσας ξέχασε να βάψει τις διαγραμμίσεις κοντεύει χρόνος δεν υπάρχει ενα κιλό μπογιά ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ο Δάνης μπορούσε για αυτήν την θέση.Επιβεβαιώνεται η ψήφος μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.