Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ο ετήσιος χορός των Αστυνομικών του Ν Πέλλας (βίντεο)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός των Αστυνομικών του Ν Πέλλας σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων της ευρύτερης περιοχής της Σκύδρας. 
Στην κατάμεστη αίθουσα ο πρόεδρος της Ένωσης Κων/νος Τσαβδαρίδης αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία τους ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των αστυνομικών στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός πολιτών. 
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, οι Δήμαρχοι Πέλλας, Έδεσσας και Σκύδρας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Αβραάμ Αϊβαζίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης.  
Στο τέλος ο πρόεδρος χόρεψε το αγαπημένο του ζεμπέκικο «Τι να πρωτοθυμηθώ» του Π. Τερζή.  
xorastin19
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ρε σηφακη οι δικοί σας μπάτσους γουρούνια τους φωνάζουν ( οι μετριοπαθείς γιατί οι άλλοι τους έχουν με τις μολότοφ ) εσύ τι έκανες μαζι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βουλευτής κ, Σηφάκης είναι καλό παιδί. Αλλά στο πνεύμα του ΣΥΡΙΖΑ φάτε τώρα που γυρίζει, έκανε το μεγάλο εθνικό έγκλημα να υπογράψει το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Και αυτό φυσικά θα τον στιγματίζει για όλη του τη ζωή στον Νομό.
    Θα το διαπιστώσει έμπρακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθέσουμε ότι τα μπουκάλια πάνω στα τραπέζια είναι τσάι και όλοι οσοι οδήγησαν μετά για την επιστροφή δεν είχαν πιεί καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.