Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι αγρότες της Λάρισας βγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους την Τετάρτη


Σε κινητοποιήσεις και μπλόκα στους δρόμους προχωρούν αγρότες στη Λάρισα, όπως αποφασίστηκε μετά από συσκέψεις που πραγματοποίησαν οι αγροτικοί σύλλογοι της περιοχής.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου αγρότες του νομού θα βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους, στήνοντας μπλόκα στον κόμβο του Πλατυκάμπου και στα Φάρσαλα.

Αιχμή του δόρατος για τις αγροτικές κινητοποιήσεις αποτελούν μία σειρά από θέματα που αφορούν το κόστος παραγωγής, τις τιμές στα αγροτικά προϊόντα, τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ, τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ κ.ά.

Σημειώνεται πως στις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση στη Λάρισα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, όπου θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα με προσανατολισμό την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.