Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χορηγήθηκε το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας στα Λουτρά Πόζαρ


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και πρόεδρος της επιχείρησης Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ, ανακοίνωσε προ ημερησίας διάταξης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου, ότι χορηγήθηκε στην επιχείρηση των Λουτρών το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας. 

"Αυτή είναι η δημοτική αρχή που σε δύο μήνες δούλεψε και έβγαλε το ειδικό σήμα λειτουργίας ανέφερε παρουσιάζοντας την απόφαση, καταλήγοντας "Οταν υπάρχει στόχος, σκοπός, προορισμός, διάθεση, θέληση, όρεξη και προγραμματισμός, έρχεται το αποτέλεσμα".  
Η απόφαση αναρτήθηκε και στη διαύγεια και είναι η παρακάτω:





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΣΜΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ,Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΟ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.