Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ΕΠΑΛ Έδεσσας στην Δρέσδη της Γερμανίας (φωτο)


50 Μαθητές και 6 συνοδοί καθηγητές του Εργαστηριακού Κέντρου – ΕΠΑΛ Έδεσσας μετακινήθηκαν στην Δρέσδη της Γερμανίας για δύο εβδομάδες, 5-19 Νοεμβρίου και συμμετείχαν σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Η μετακίνηση έγινε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, Τομέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Οι 25 μαθητές των τομέων Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας καθώς και Διοίκησης και Οικονομίας επιμορφώθηκαν σε θέματα επιχειρηματικότητας και δημιουργίας επιχειρήσεων. Οι μαθητές των τομέων Μηχανολογίας, Πληροφορικής, Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού επιμορφώθηκαν στη Ρομποτική.

Όλα τα έξοδα των συμμετεχόντων μαθητών, μετακίνηση, διαμονή και διατροφή καλύφθηκαν από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Σε δεύτερο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, που έχει εγκριθεί στο Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας, 40 μαθητές και 4 συνοδοί καθηγητές θα μεταβούν στην Βαρκελώνη της Ισπανίας τον Μάρτιο του 2020, για δύο εβδομάδες, όπου θα παρακολουθήσουν επιμορφώσεις σχετικές με τις ειδικότητες τους. Τα έξοδα των μαθητών θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου.

Πληροφορίες
Κωνσταντίνος Κεχαγιάς, 2381024978
Δ/ντης Εργαστηριακού Κέντρου ΈδεσσαςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…