Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ΕΠΑΛ Έδεσσας στην Δρέσδη της Γερμανίας (φωτο)



50 Μαθητές και 6 συνοδοί καθηγητές του Εργαστηριακού Κέντρου – ΕΠΑΛ Έδεσσας μετακινήθηκαν στην Δρέσδη της Γερμανίας για δύο εβδομάδες, 5-19 Νοεμβρίου και συμμετείχαν σε επιμορφωτικά σεμινάρια. Η μετακίνηση έγινε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, Τομέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Οι 25 μαθητές των τομέων Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας καθώς και Διοίκησης και Οικονομίας επιμορφώθηκαν σε θέματα επιχειρηματικότητας και δημιουργίας επιχειρήσεων. Οι μαθητές των τομέων Μηχανολογίας, Πληροφορικής, Ηλεκτρολογίας Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού επιμορφώθηκαν στη Ρομποτική.

Όλα τα έξοδα των συμμετεχόντων μαθητών, μετακίνηση, διαμονή και διατροφή καλύφθηκαν από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Σε δεύτερο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, που έχει εγκριθεί στο Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας, 40 μαθητές και 4 συνοδοί καθηγητές θα μεταβούν στην Βαρκελώνη της Ισπανίας τον Μάρτιο του 2020, για δύο εβδομάδες, όπου θα παρακολουθήσουν επιμορφώσεις σχετικές με τις ειδικότητες τους. Τα έξοδα των μαθητών θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου.

Πληροφορίες
Κωνσταντίνος Κεχαγιάς, 2381024978
Δ/ντης Εργαστηριακού Κέντρου Έδεσσας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.