Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρχισαν οι εργασίες στο νέο γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου Έδεσσας



Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου στο Πασά Τσαΐρ, με δοκιμαστικές τομές και έναρξη των χωματουργικών εργασιών.
Το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου, οι παρεμβάσεις βελτίωσης στους ήδη υφιστάμενους αθλητικούς χώρους, αλλά και η δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου, αποτελούν τα στοιχεία μετατροπής του χώρου σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα καλύπτει τις ανάγκες άθλησης των κατοίκων της πόλης μας.
Με πολλά μικρά και μεγάλα έργα ο Δήμος Έδεσσας συνεχίζει την προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Η εργολαβια φτάνει μέχρι την ισοπεδωση. 590.000 ευρώ. Μένουν άλλα 410.000 ευρώ. Δεν φτάνουν ούτε για τον χλοοτάπητα, ούτε για περίφραξη. Όλα τα άλλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μακέτα περιλάμβανε και σκεπαστρο στην κερκίδα. Δήμαρχε της καρδιάς μας ποτε θα είναι έτοιμο; Γιατί εκεί έχει πολύ ηλιο. Οι προβολείς θα είναι με φωτοβολταϊκά;;; Ξυπνάτε ρεεεε. Αν γίνει ένα βοηθητικό χωρίς αποδυτήρια θα είναι μεγάλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλυτερη κοροϊδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο κουβελας άνοιξε μια τρύπα για μετρό και ακόμα να γίνει κάπως έτσι και ο Γιάννου μια τρύπα τώρα και ένα γήπεδο που δεν θα γίνει ποτέ καληνύχτα Έδεσσα σε εξαπάτησαν για άλλη μια φορά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΤΙ ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙ ΡΕ Ε Ε... ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ!!!ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΠΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΡΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΥΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΑΝΝΑΒΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΚ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ OPEN MALL ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ...ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξανοιγεσαι. Πηγες τη μπουλντοζα εβγαλες δυο φωτογραφιες και φυγατε ολοι. Εχεις προβληματα μπροστα σου τακη. Ασε τις παλικαριες γιατι δε θα αφησει κανενας να περασουν ετσι τα θεματα οπως ειχες μαθει. Οσο για το θεο αφησε τον να κρινει αυτος και σταματα να χρησιμοποιεις το ονομα του για την πολιτικη σου σωτηρια.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ...ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο...ΤΑΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΤΣΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Μ..... ΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗ ΕΝΤΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ..ΝΑΙ ΡΕ ..ΕΧΕΙ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!!

      Διαγραφή
  6. Ακόμα δεν σχολασατε απο το γραφείο Τύπου του Δήμου Χριστούγεννα έρχονται φτάνει...Καλά Χριστούγεννα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 4ΕΤΙΑ!!! ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΣΤΟ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ.... ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...

      Διαγραφή
  7. καλή αρχή δήμαρχε και άσε τους τιποτένιους να κράζουν τρέξε βρες κάνα 2-3 εκατομμύρια για αρχή και σιγά σιγά κάτι θα γίνει
    ΥΓ και ριξε επιτέλους το παλιό γυμναστήριο με τις λαμαρίνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που θα πηγαίνουν τα εγγόνια σου;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Τι ειναι 2-3-4 εκατομμύρια;;; τιποτα. Ψηρες. Εδώ δίνει 1 για την καθαριότητα και βάζει και τους μόνιμους να βοηθάνε τον ιδιώτη, κρίμα είναι!!!

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΤΙΣ Π@Π@ΡΕΣ ΜΕ ΤΑ 2-3 ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
      1. AYTΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΡΙΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
      Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ, ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΑΚ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ , ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
      2. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ Η ΠΟΛΗ.
      ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ, ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

      Υ.Γ ΕΣΥ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ;
      MHΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ;

      Διαγραφή
    4. Όταν το ρίξει χωριά βέβαια να κάνει άλλο θα γελάσει ο κάθε ποκταμενος

      Διαγραφή
    5. Να το ρίξει τώρα ...είναι ντροπή για την πόλη υπάρχει άλλο σύγχρονο

      Διαγραφή
  8. θέλουμε και θάλασσα..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην φωτογραφία όπως βλέπετε άνοιξαμε μία τρύπα,θα βάλουμε και νερό και στο τέλος του έργου θα έχουμε φτιάξει μία τρύπα με νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τελος του εργου θα ψαχνεις εσυ και οι δικοι σου απο μια τρυπα να κρυφτειτε γιατι για αλλη μια φορα θα ξεφτυλιστειτε αλλα θα ειναι και η πιο βαρβατη...Αντε καλες αντοχες!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.