Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναντήσεις της Ε.Γ. ΑΔΕΔΥ Πέλλας με εργαζομένους και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Η Ε.Γ. της ΑΔΕΔΥ Πέλλας, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς και υπηρεσίες της Πέλλας, συναντήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2019 πρώτα με το Δ.Σ. των εργαζομένων στην Π.Ε. Πέλλας και στη συνέχεια με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή. 
Στη συνάντηση που διεξήχθη σε άριστο κλίμα και διήρκησε σχεδόν μία ώρα, αρχικά συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζομένους στη ΠΕ Πέλλας και κυρίως το θέμα έλλειψης προσωπικού. Οι μηδενικοί διορισμοί και η εξαίρεση των εργαζομένων στις Περιφέρειες από την κινητικότητα έχουν οδηγήσει στη δραματική μείωση του αριθμού των εργαζομένων στην ΠΕ Πέλλας. Ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός ότι σε σχέση με το 2009 οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Πέλλας έχουν μειωθεί σε ποσοστό σχεδόν 60%!
Ο πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πέλλας Σουκιούρογλου Ιωάννης, τόνισε στον κ. Τζαμτζή ότι η στελέχωση του προσωπικού πρέπει να αποτελέσει βασική προτεραιότητα της ΠΕ Πέλλας. Χωρίς προσωπικό είναι αδύνατον η ΠΕ Πέλλας να ανταποκριθεί στο ρόλο της και να παρέχει τις υπηρεσίες που οφείλει. Έχουμε φτάσει στην Πέλλα το αυτονόητο, όπως πχ η διαγράμμιση των οδών, να αποτελεί ζητούμενο.
Από την πλευρά του ο κ Τζαμτζής δήλωσε ότι ήδη έχει ξεκινήσει σχετικές επαφές για την αντιμετώπιση του ζητήματος και επισήμανε το σημαντικό ρόλο που μπορεί να έχει το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πέλλας προς την κατεύθυνση αυτή.
Στη συνέχεια της συζήτησης επισημάνθηκαν από την πλευρά της Ε.Γ. της ΑΔΕΔΥ Πέλλας μία σειρά σημαντικών χρόνιων ζητημάτων που ταλαιπωρούν τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Πέλλας γενικότερα, όπως  το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κτιρίου που στεγάζει την ΠΕ Πέλλας και τα προβλήματα που αυτό δημιουργεί, ο προαστιακός περιφερειακός σιδηρόδρομος Θεσσαλονίκης – Γιαννιτσών – Έδεσσας και η κατάσταση του οδικού δικτύου της ΠΕ Πέλλας και ζητήθηκε από τον κ. Τζαμτζή η άμεση συμβολή του στην επίλυση των θεμάτων αυτών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.