Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αριδαίας στον Υποστράτηγο της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έδεσσας Δ. Κωνσταντάκο


Συνεχίζοντας την παράδοση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων των τελευταίων ετών, ο Υποστράτηγος της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έδεσσας Δημόκριτος Κωνσταντάκος, δεξιώθηκε τους μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Αριδαίας στη Λέσχη Αξιωματικών της Μεραρχίας.
Μέσα σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένη από το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και πλαισιωμένη από τους γιορτινούς ήχους της στρατιωτικής ορχήστρας, οι μαθητές γευμάτισαν, τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν.
Το ευγενέστατο και εξυπηρετικό στρατιωτικό προσωπικό της Λέσχης προσέφερε τον καλύτερό του εαυτό, ώστε  να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι. 
Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, γεμάτη αγάπη και όμορφα συναισθήματα, που έκλεισε με την προσφορά δώρων από τον Υποστράτηγο σε κάθε παιδί.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αριδαίας, αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν θερμές ευχαριστίες, τόσο στον Υποστράτηγο Κωνσταντάκο, όσο και στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έδεσσας, για την αγάπη, την έμπρακτη στήριξη και την κοινωνική ευαισθησία τους και να τους ευχηθούμε ευτυχισμένες γιορτές γεμάτες αγάπη, υγεία και δημιουργικότητα.
Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα!

Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αριδαίας
Βασδάρης Αναστάσιος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.