Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνουν φέτος οι αγρότες χωρίς κοινωνικό μέρισμα στην συντριπτική τους πλειοψηφία και με το μισό de minimis


Τα 120 € στα νεκταρίνια και τα 100 € στα ροδάκινα που δώσαμε εμείς ήταν «ψίχουλα», τα 50 € και τα 70 € που δίνουν τώρα και χωρίς κοινωνικό μέρισμα στους αγρότες τι είναι; Δυό χρονιές εμείς de minimis στα συμπύρηνα , έξω τελείως τα συμπύρηνα φέτος  
Η κοροϊδία του αγροτικού κόσμου προεκλογικά από την ΝΔ  με ψέματα και υποσχέσεις πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε. 
Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνουν φέτος οι αγρότες χωρίς κοινωνικό μέρισμα στην συντριπτική τους πλειοψηφία και με το μισό de minimis στους ροδακινοπαραγωγούς από ότι είχαν πάρει την προηγούμενη χρονιά. 
Τότε είπαν ότι τα 120 € στα νεκταρίνια, τα 100 € στα επιτραπέζια και τα 50€ στα συμπύρηνα ήταν ψίχουλα. Αφήνουμε στην κρίση των αγροτών τα 50€ και τα 70 € αντίστοιχα που ανακοίνωσαν φέτος. 
Τα συμπύρηνα ροδάκινα που δύο χρονιές εμείς είχαμε καταφέρει να πάρουν de minimis είναι στην απέξω φέτος. Μεγάλη αδικία αφού οι τιμές τους ήταν ιδιαίτερα χαμηλές και ο κλάδος θα χτυπηθεί περαιτέρω με τους δασμούς από τις ΗΠΑ.  
Μιλούσαν για γρήγορες αποζημιώσεις στις αγροζημιές, για την ανάγκη επιτάχυνσης του προγράμματος χυμοποίησης. Που είναι τώρα όλα αυτά; 
Μιλούσαν για μεγάλες φοροαπαλλαγές και μείωση ασφαλιστικών εισφορών. Που είναι τώρα όλα αυτά; Μιλούσαν για κατάργηση των 29 άδικων φόρων. Ούτε ένας δεν καταργήθηκε.  
Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες…

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. και οι παραγωγοι που δεν μπορεσαν να κανουν "Συμβολαιακη" είναι απλήρωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πια 120;;50 δώσατε εσείς 50 δώσανε κ αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε 120€ στα νεκταρίνια, 100€ στα επιτραπέζια και 50 € στα συμπύρηνα.
      Η ΝΔ 50€ στα νεκταρίνια, 70 € στα επιτραπέζια, 0 € στα συμπύρηνα

      Διαγραφή
  3. Εσείς δεν πρέπει να μιλάτε καταστρέψατε τα πάντα και ξοδέψατε τα πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 37 δις ευρώ απόθεμα που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην νέα κυβέρνηση σου λέει τίποτα; ψάξτε καλύτερες δικαιολογίες

      Διαγραφή
  4. Δεξιοί βρείτε τοίχο να χτυπάτε τα κεφάλια σας.. ακόμα δεν είδατε τίποτα από το Μητσοτάκη... μόνο ο Μαρινάκης και ο Λάτσης τον ενδιαφέρουν.. όποιος νομίζει ότι το Κολωνάκι και η Πέλλα είναι το ίδιο είναι βαθιά νυχτωμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εσύ στεναχωρηθηκες πολύ πρώην βουλευτή ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια 120 ρε σιφακα? Στον υπνο σου τα ειδες? Κατι ψιχουλα εδωσες ολο και ολο και αυτα σε συγκεκριμενες ποικιλιες,και με ποιο κριτηριο δεν μας ειπες.
    Εκτος και αν τα 100 η και παραπανω τα εδωσες σε δικους σου αγροτες κομματοσκυλα που αποτελουν ντροπη για την αγροτικο κοσμο της Ελλαδος,για να καταστελλουν αγροτικες κινητοποιησεις.
    Τα λεω και για σενα,και γενικα για τον κοσμο ολων των πολιτικων παραταξεων.
    Οπως σταματησατε τα καπνα,και για πανω απο 10 χρονια αποζημιωνεται χοντρα και χωρις λογο καπνοπαραγωγους ετσι θα πρεπει να κανεις και με τα ροδακινα.
    Εσεις αποφασισατε να μην πουλαμε και μας δινετε ψυχουλα και οι μεν και οι δε.
    Δωστε εμπαργκο στον αγροτη.
    Γ
    Το δικαιουται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σηφακη βάλε το βίντεο της Βουλής, σας εξευτελίζει,που μας λέγατε προεκλογικά που θα μας δίνατε προκαταβολές, αναδιάρθρωση,χυμό..οι υπηρεσίες του υπουργείου λένε ότι είστε ψεύτες. Ευτυχώς γλυτώσαμε από τις ψευτιές και τις παπαριες.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα παιρνατε αλλα εγιναν οι εκλογες. Οι βουλευτες της ΝΔ φωναζαν τοτε οτι καθυστερουσαν οι Συριζαιοι.. τωρα τα πηρατε ολα:
      και αναδιαρθρωση
      και χυνοποιηση
      και αμεσες αποζημιωσεις
      και κοινωνικο μερισμα
      και μισο de minimis
      και αγροτικο πετρελαιο
      και μηδεν στα συμπυρηνα
      και παρ' ολιγον διπλασιασμο των ασφαλιστικων εισφορων, καμια μειωση
      και για να παρεις το αφορολογητο το 30% σε πλαστικο χρημα!!!
      Αντε, περαστικα

      Διαγραφή
  8. Σαν δεν ντρέπεστε Σηφάκη με τα ψέματα ντροπή σου ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι υπηρεσίες του Βορίδη τα λένε και τα πιστεύετε.. κορόιδα. Εδώ ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο στα φάρμακα και στη Νοβαρτις, ενώ έχει βουιξει το σύμπαν.Βγαλτε το κομματικό σας καπιστρι και δείτε την αλήθεια των αριθμών. καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε πειράζει θα τρώνε μαζί με το κουτόχορτο τη Μακεδονία που είναι ελληνική...Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε παγαποντη συφακη το είδα και γω την σιζιτηση στην βουλή που είπαν ότι δεν σταλθικε φακελος στην Ευρώπη και μέσα στην βουλή ηταν ο Αραχοβιτης και δεν απάντησε.Εσυ ελεγες προεκλογικά αναδιαθρωση, χυμοπιηση,προκαταβολές και παπαριες.Σαδεν ντρέπεστε ,ακόμα λες ψέματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.