Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eπίσκεψη Τμημάτων του ΕΠΑΛ Έδεσσας στο ΚΑΠΗ (φωτο)


Το ΕΠΑΛ Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας και συγκεκριμένα τα τμήματα της κομμωτικής, αισθητικής και νοσηλευτικής επισκέφθηκαν το χώρο του ΚΑΠΗ Έδεσσας την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 κατά τις πρωινές ώρες. Οι μαθητευόμενοι, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ. Μαρία Στολτίδου υπεύθυνη καθηγήτρια του τμήματος κομμωτικής, κ. Αναστασία Κωνσταντινίδου και κ. Μακρίνα Πούτη υπεύθυνες καθηγήτριες του τμήματος νοσηλετικής, περιποιήθηκαν τους άντρες και τις γυναίκες μέλη του ΚΑΠΗ. Συγκεκριμένα, οι μαθητές του τμήματος αισθητικής σύμφωνα με τις οδηγίες της καθηγήτριάς τους έκαναν περιποίηση προσώπου και νυχιών στις γυναίκες. Οι μαθητές κομμωτικής περιποιήθηκαν τις κεφαλές και οι μαθητές νοσηλευτικής μέτρησαν σάκχαρο και πίεση.

Επίσης καθηγητές και μαθητές συνόδευσε ο Τομεάρχης του Τομέα Υγείας κ. Δημήτριος Μποζίνης. Τα μέλη του ΚΑΠΗ πέρασαν ευχάριστο χρόνο με τα νέα παιδιά τα οποία προσέφεραν υπηρεσίες καλλωπισμού και έχρησαν εκπαιδευτικής σημασίας.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας συνεχάρη τους μαθητές για την προσφορά τους, ευχήθηκε Καλές Γιορτές και παρότρυνε να πραγματοποιούνται τέτοιες δραστηριότητες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.